Sport

De pe frontul de luptă, fostul tenismen Sergiy Stakhovsky avertizează care ar putea fi următoarele ținte ale lui Vladimir Putin „dacă Ucraina va cădea”

Serrgiy Stakhosky lansează un avertisment în cea de-a 23-a zi de război. Vladimir Putin nu va ezita să invadeze și alte țări în cazul în care va cuceri Ucraina.
18.03.2022 | 21:37
De pe frontul de lupta fostul tenismen Sergiy Stakhovsky avertizeaza care ar putea fi urmatoarele tinte ale lui Vladimir Putin daca Ucraina va cadea
Serrgiy Stakvosky trage semnalul de alarmă, direct de pe front. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Sergiy Stakhovsky se numără printre sportivii care au avut curajul să înfrunte armata rusă, în încercarea disperată de a-și apăra țara natală. S-au scurs deja aproape două săptămâni de când acesta a decis să se înroleze în armata ucraineană.

Avertismentul lui Sergiy Stakhovsky. Rusia nu va ezita să atace și alte țări

Direct de pe frontul de luptă, fostul tenismen a tras un puternic semnal de alarmă. Alte state ar putea deveni, în opinia sa, următoarele ținte ale lui Vladimir Putin, în nefericitul scenariu în care Ucraina ar fi îngenuncheată.

ADVERTISEMENT

Sunt destul de sigur că dacă Ucraina va cădea, unele dintre țările mai mici decât noi, care sunt de partea Europei, vor fi următoarele”, a declarat Sergiy Stakhovsky pentru Marca.

Motivul pentru care Rusia nu poate ieși învingătoare din război: „Nu au moralul necesar”

Cu toate acestea, fostul sportiv s-a arătat extrem de optimist în privința șanselor ca ucrainenii să reziste în continuare asaltului. Motivul? Soldații ruși i-au lăsat impresia că nu sunt suficient de pregătiți din punct de vedere moral pentru un asemenea război.

ADVERTISEMENT

Vom rezista mult timp. Rusia nu va putea prelua Ucraina, pentru că rezistența este peste tot. Este în stradă, cu civili și cu toată lumea. Întreaga lume este împotriva Rusiei.

Întrebarea este – câți civili morți vrea lumea să vadă înainte de a opri aceste atacuri? Asta e tot ce contează, pentru că singurul lucru clar este că Rusia nu va câștiga.

ADVERTISEMENT

Nu au moralul necesar pentru asta. Nu știu unde sunt și ucrainenii vor câștiga, pentru că vor rezista. Poporul ucrainean va lupta pentru libertatea sa!”, a mai spus Sergiy Stakhovsky.

Nu mai puțin de 23 de zile au trecut de când președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat atacul asupra Ucrainei. În toată perioadă, milioane de oameni – cu precădere femei și copii – au părăsit țara, în căutarea unui loc mai sigur, mulți dintre ei ajungând chiar în România.

ADVERTISEMENT