Life

Serialul Adela revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon. Când va avea loc marea premieră

Antena 1 aduce pe micul ecran al treilea sezon al serialului ”Adela”. Marea premieră, spun producătorii, va avea loc peste doar câteva zile, promițând scene la fel de dramatice, din dorința aflării adevărului.
13.01.2022 | 10:54
Serialul Adela revine cu sezonul trei. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Cel mai îndrăgit serial românesc al momentului revine la Antena 1. ”Adela” aduce în fața telespectatorilor cel de-al treilea sezon, unul presărat cu multe momente dramatice.

Premiera mult așteptată a serialului ”Adela  – Ce-i al tău e și al meu” se va vedea pe micul ecran pe data de 27 ianuarie, tot de la ora 20:30, așa cum fanii au fost deja obișnuiți.

ADVERTISEMENT

În episoadele ce urmează, cei din fața micului ecran vor afla deznodământul ultimei scene din sezonul cu numărul doi, care a lăsat aproape două milioane de fani ai serialului cu sufletul la gură.

Începând cu 27 ianuarie 2022, se va afla pe cine a împușcat senatorul Iftimie, care a tras un glont spre Adela și Andreea. Astfel, telespectatorii vor afla dacă pentru una dintre cele două surori apariția în serial va lua sfârșit.

ADVERTISEMENT

”Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!” mărturisește Mara Oprea, cea care interpretează rolul principal în serial.

Nu doar cele două personaje vor trece prin situații limită, ci întreaga echipă. Până la momentul în care se vor bucura de un deznodământ fericit, personajele din ”Adela” vor fi puse de multe ori la încercare, vor mai avea noi secrete de descoperit, vor fi nevoite să facă față unor obstacole dure, toate însă îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor.

ADVERTISEMENT

Povestea serialului ”Adela”

Serialul românesc a început cu o poveste care încă de la început a oferit momente dramatice telespectatorilor.

Primele episoade au arătat ce înseamnă ”Ce-i al tău e și al meu” în povestea Adelei și cum a evoluat viața personajului principal, dar și a Andreei, cea care, cu ajutorul părinților, îi ”fură” toate drepturile surorii sale.

ADVERTISEMENT

Sezonul doi al îndrăgitului serial a adus scos la iveală multe adevăruri ascunse. A fost momentul în care personajele principale s-au simțit eliberate datorită faptului să au avut șansa și curajul să înfrunte trecutul.

Mitu a recunoscut crima bunicului Adelei, iar Mihai a aflat cine este cu adevărat fratele său vitreg.

”Sezonul 2 a fost despre adevăr și despre eliberare. Dar oare adevărul chiar te eliberează? Nu cumva adevărul te încarcă de o responsabilitate și mai mare? Nu cumva adevărul e cel care te pune în pericol? Cine profită cu adevărat de adevăr? Cine oare se simte cu adevărat eliberat? Mihai e pus din nou în fața unui mister, din nou are un caz de rezolvat. Ce situații noi apar, ce piedici îi ies în cale? Aflați toate răspunsurile începând cu 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1!”  declară Alecsandru Dunaev.

 

ADVERTISEMENT