News

Seriale Netflix 2019: când începe sezonul 3 din Stranger Things

18.06.2019 | 12:21
Seriale Netflix 2019 cand incepe sezonul 3 din Stranger Things

Ne apropiem cu pași repezi de startul sezonului cu numărul trei al serialului Stranger Things, cu care Netflix a reușit să cucerească fanii din întreaga lume. Cunoscutul serviciu de streaming și-a anunțat deja abonații că un nou capitol al poveștii care ține cu sufletele la gură iubitorii producțiilor de acest gen.

Sezonul trei din Stranger Things va debuta pe 4 iulie

După o așteptare îndelungată, care pentru cei mai înfocați dintre fani părea să nu mai ajungă la final, iată că în curând vom avea parte și de o continuare a serialului fenomen produs de Netflix. Potrivit informațiilor oficiale, noul sezon va debuta în cursul zilei de joi, 4 iulie.

Veștile bune nu se opresc aici, pentru că sezonul cu numărul patru se află deja în lucru, producătorii confirmând inclusiv un al cincilea capitol al seriei care pune pe jar împătimiții peliculelor horror, astfel că fanii au numeroase motive de bucurie.

Ce se va întâmpla în noul sezon

Cei mai curioși dintre iubitorii serialului Stranger Things vor trebui să mai aștepte, pentru a vedea ce se va întâmpla mai departe în povestea care i-a ținut cu sufletele la gură, încă de la debut. Atât frații Duffer, care semnează regia, cât și producătorul executiv Shawn Levy, mențin suspansul, însă dau asigurări că toată așteptarea va merita din plin, pentru că sezonul trei se anunță unul extrem de spectaculos.

În ultimul episod difuzat până acum, am putut-o  vedea pe Eleven cum închide poarta către Upside Down, însă creatura care a pus stăpânire pe Will, nu dispare atât de ușor. Mai mult decât atât, personajele îndrăgite vor avea parte de noi peripeții înfricoșătoare.   ”Poate că au închis poarta, dar Mind Flayer e încă în Upside Down și este atent la copii, în special la Eleven. Până în ultimul episod, nu știa cât de puternică e, iar acum e și mai conștient de prezența ei.”

Dacă încetăm să mai fim atenți la personaje și ne concentrăm numai pe povestea mare cred că smulgem viața din Stranger Things” a completat și Shawn Levy, producătorul executiv al serialului-fenomen. În plus, protagoniștii intră într-o nouă etapă plină de neprevăzut, fiind nevoiți să înfrunte, pe lângă demonii și creaturile care îi amenință la orice pas, dramele, pubertatea, dar și eventualele probleme cu fetele. Toate acestea și nu numai, le veți putea descoperi urmărind sezonul cu numărul trei din Stranger Things, care va debuta pe data de  4 iulie 2019.