Life

Seriale Netflix în luna septembrie 2021. Episoade La Casa de Papel sezonul 5 și finalul serialului Lucifer, noutățile toamnei pentru fani

Platforma de streaming Netflix a dezvăluit care este lista serialelor ce pot fi urmărite de oameni în luna septembrie 2021.
03.09.2021 | 15:46
Seriale Netflix in luna septembrie 2021 Episoade La Casa de Papel sezonul 5 si finalul serialului Lucifer noutatile toamnei pentru fani
ADVERTISEMENT

Cele mai noi episoade din „La Casa de Papel”, dar și finalul de la „Lucifer” se numără printre noutățile de care vor avea parte internauții la începutul acestei toamne.

Una dintre cele mai așteptări are legătură cu serialul „La Casa de Papel”, care începând cu data de 3 septembrie, vine cu episoade noi din sezonul cinci.

ADVERTISEMENT

Primele cinci episoade au fost deja lansate vineri, 3 septembrie, urmând ca celelalte să fie disponibile câteva luni mai târziu, mai exact pe 3 decembrie 2021. Producția va avea un total de 10 episoade.

Netflix, surprize în septembrie 2021. Ce seriale poți urmări

Aceasta nu este singura surpriză pusă la dispoziție de Netflix pentru fani, ci și sezonul din Lucifer. Finalul producției poate fi urmărit săptămâna viitoare, pe data de 10 septembrie.

ADVERTISEMENT

„Acesta este ultimul sezon al serialului Lucifer. Pe bune de data asta”, au spus oficialii platformei de streaming.

Producția care îl are în rol principal pe Tom Ellis ar fi trebuit să se oprească la sezonul cinci, dar iată că a ajuns la cel cu numărul 6, de data aceasta filmările ajungând la final.

ADVERTISEMENT

Data lansării serialului i-a luat prin surprindere pe fani, care erau obișnuiți să aștepte circa un an între sezoane pentru a urmări mai departe acțiunea. De data asta, producătorii s-au grăbit puțin.

Ultimul sezon va avea 10 episoade în total și va pune capăt unui serial care a început în 2016, asta după ce producătorii au oferit un bonus pentru iubitori.

ADVERTISEMENT

Tot în septembrie, potrivit paginademedia.ro revine și serialul „Sex Education”. Internauții au onoarea să urmărească în curând sezonul trei.

Serialul Lucifer a ajuns la ultimul sezon
Serialul Lucifer a ajuns la ultimul sezon. Sursa foto: Instagram.com

Lista serialelor din septembrie de pe Netflix:

  • La Casa de Papel – sezonul 5, volumul 1, 3 septembrie
  • Lucifer – sezonul final,  10 septembrie
  • Sex Education – sezonul 3, 17 septembrie
  • The Chestnut Man, 29 septembrie

Ce s-a întâmplat în primele 4 sezoane „La Casa de Papel”

„La Casa de Papel” este un serial de televiziune, care în primul sezon arată 8 hoți care iau ostatici în Monetăria Regală a Spaniei. Hoții încearcă să manipuleze poliția pentru a pune în aplicare planul unui geniu al infracțiunilor.

În al doilea sezon poliția este pe punctul de a afla identitatea Profesorului, capul operațiunii. Din păcate, lipsa de comunicare a șefului cu echipa sa duce la revoltă și implicit la arestarea unuia din jefuitori.

Următoarea parte îi reunește pe hoți, care înarmați cu un plan îndrăzneț, atacă Banca Națională a Spaniei. Totul este realizat pentru a-l scăpa de Rio, jefuitorul prins de oamenii legii.

Rezistența continuă și în a patra parte când planul Profesorului pune vieți în pericol, iar echipa trebuie să înfrunte atât inamicii din interiorul, cât și din exteriorul Băncii Spaniei.

ADVERTISEMENT
Tags: