Life

Serialul care a spart topurile audiențelor va mai primi două sezoane. Povestea te ține cu sufletul la gură

Se pregătesc două sezoane noi pentru unul dintre cele mai de succes seriale de anul acesta. Când vor putea fi vizionate de către fani.
21.05.2024 | 19:31
Serialul care a spart topurile audientelor va mai primi doua sezoane Povestea te tine cu sufletul la gura
Se pregătesc două sezoane noi pentru unul dintre cele mai vizionate seriale de anul acesta. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru fanii unuia dintre cele mai de succes seriale din ultima vreme. După ce s-a bucurat de audiențe record, producătorii au decis să ducă povestea mai departe. Așa se face că, în curând, serialul va mai bifa nu un sezon, ci două.

Încă două noi sezoane pentru unul dintre cele mai de succes seriale de anul acesta

Anul acesta, marile platforme de streaming de filme nu au dus lipsă de producții de succes. De obicei, supremația Netflix vorbește de la sine, dar nici restul adversarilor nu se lasă mai prejos.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Disney+ lansa un serial care a ținut cu sufletul la gură milioane de abonați. În România, ”Shogun” a urcat rapid în topul preferințelor pasionaților de seriale.

Primul și singurul sezon al producției a avut 10 episoade, iar ecranizarea s-a realizat după faimosul roman al lui James Clavell. Acțiunea a fost atât de bine conturată, încât fanii au devenit din ce în ce mai însetați de șirul narațiunii.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, companiile care produc serialul, FX și Hulu au anunțat că încă două noi sezoane sunt în lucru. Pentru ca povestea să se ridice la nivelul așteptărilor și să fie pe placul fanilor, producătorii lucrează îndeaproape cu moștenitorii lui James Clavell.

Când vor putea urmări fanii cele două sezoane noi ale serialului ”Shogun” de pe Disney+

Momentan, producătorii păstrează suspansul. Este mult prea devreme pentru a comunica o dată oficială la care ”Shogun” ar putea să fie disponibil spre vizionare. Însă, se pare că filmările vor începe chiar în vara acestui an.

ADVERTISEMENT

”Shogun” a fost pentru prima dată în discuții încă din anul 2018. Zvonuri au existat cu mult timp înainte, iar planurile de a-l filma au revenit pe masa producătorilor în anul 2019. Din păcate, pandemia a dat peste cap atât calendarul, cât și locațiile filmărilor.

Primul sezon din ”Shogun” a fost filmat în septembrie 2022. Ultimele secvențe s-au filmat în luna iunie 2023, proiectul terminându-se cu două luni mai târziu decât plănuiseră producătorii.

ADVERTISEMENT

Pentru regizorii și producătorii actualului serial ”Shogun” a fost o adevărat provocare ecranizarea poveștii în anul 2024. Spunem asta pentru că în 1980 a avut loc prima ecranizare a cărții lui James Clavell, cu Toshiro Mifune în rolul lui Toranaga.

Acțiunea serialului ”Shogun” se petrece în Japonia anilor 1600. Seniorul Yoshii Toranaga este pe cale să fie exclus din Consiliul reunit al Regenților. Împotriva sa iau naștere diverse alianțe, iar acțiunea devine din ce în ce mai interesantă cu fiecare episod.

ADVERTISEMENT
Tags: