Life

Serialul cu care Kanal D vrea să dea lovitura. E o adevărată premieră pentru România

Kanal D se pregătește să dea marea lovitură cu un serial turcesc. Noutățile nu se opresc însă doar aici. Ce va urma este o adevărată premieră pentru România.
02.03.2023 | 19:57
Serialul cu care Kanal D vrea sa dea lovitura E o adevarata premiera pentru Romania
Serialul de la Kanal D care aduce o premieră în România. Sursă foto: Facebook, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kanal D a reușit să vină anual cu diferite producții turcești de mare succes. Serialele difuzate de postul tv s-au dovedit mereu a fi un real succes și se pare că lucrurile nu se opresc doar aici. Se pregătesc mari surprize și în luna martie, mai exact în doar câteva ore.

Serialul care începe la Kanal D, o premieră pentru România

Telespectatorii Kanal D știu probabil deja că faimosul serial ”Infidelul” s-a terminat la finalul lunii februarie. Povestea a ajuns la inimile publicului, însă și următorul serial care va debuta la Kanal D va fi unul mai mult decât interesant.

ADVERTISEMENT

Pe 3 martie, începând cu ora 20.00, la Kanal D începe un nou serial turcesc. Este vorba despre producția “Destăinuri”/ “Kirmizi Oda”, despre care se spune că ar fi una impresionantă și totodată inspirațională pentru privitori, având în vedere ce vom vedea acolo.

Surpriza cea mai mare însă este că serialul va fi dublat în limba română, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum și va fi o adevărată premieră în România. De asemenea, Kanal D are șansa să dea marea lovitură cu noua peliculă, având în vedere că, fiind dublat, serialul va putea fi urmărit de și mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Care este povestea pe care o vom putea urmări în serialul “Destăinuiri”? Acțiunea se desfășoară într-un cabinet pshihologic din Istanbul. Acolo, nenumărate persoane vin pentru a-și găsi împăcarea, pentru a se vindeca, dar și pentru a-și prezenta situațiile neplăcute din viața lor.

Iar asta vor pute vedea și telespectatorii, pentru că fiecare poveste de viață dramatică care va fi urmărită pe post este inspirată din fapte reale. Mai mult de atât, sunt șanse mari să vă și regăsiți în unele dintre destăinuirile personajelor.

ADVERTISEMENT

Povestea serialului “Destăinuiri”

Ce actori joacă în serialul “Destăinuiri”? Actrița Binnur Kaya joacă rolul Malonyei, care este terapeutul șef. Personajul este unul încrezător, puternic și de asemenea, este respectat de întreaga comunitate, atât de clienți, cât și de colegii săi.

În serial, terapeutul are misiunea de a-i ajuta pe toți cei care ajung la cabinet să își deschidă sufletul, astfel încât aceștia să se vindece. Ce este însă interesant e faptul că după ce pleacă din cabinetul ei, Malonya este o cu totul altă persoană. Aceasta scunde nenumărate secrete, dar și drame personale.

ADVERTISEMENT

Și alți actori celebrii pe care îl cunoaștem deja din alte seriale de mare succes sunt în peisaj. Este vorba despre Evrim Alasya, Salih Bademci, din “Mireasă din Istanbul”, dar și Celil Nalcakan, din serialul “Totul pentru familia mea”. În producție este implicat și Erkan Petekkaya, din serialele “Furtună pe Bosfor” şi “Tradarea”.

Pe tot parcursul serialului care va fi difuzat de cei de la Kanal D vom putea urmări fragmente din viața fiecărui client, dar și relațiile acestora cu alte persoane. De asemenea, se va afla și cât de afectate au fost acele persoanele de experiențele din viața lor.

Se poate spune că postul de televiziune Kanal D vrea să dea mare lovitură cu un serial care are o încărcătură emoțională uriașă și care este adresat în general femeilor, pentru că mulți vor putea observa cât de mult se macină acestea în anumite situații.

ADVERTISEMENT
Tags: