Life

Serialul de pe Netflix care a rupt topurile vine cu un nou sezon. Primele imagini au apărut deja pe internet

Ce serial de pe Netflix a rupt topurile de pe platforma de streaming. Primele imagini au apărut deja pe internet și fac furori.
05.06.2024 | 20:46
Serialul de pe Netflix care a rupt topurile vine cu un nou sezon Primele imagini au aparut deja pe internet
Despre ce peliculă este vorba. Sursa foto: About Netflix
ADVERTISEMENT

Un serial adorat de mulți români revine cu un nou sezon pe Netflix. Era așteptat de mai bine de un an, așa că vestea difuzării i-a bucurat pe abonații fideli ai peliculei. Primele imagini fac furori pe youtube.

Ce serial celebru revine pe Netflix. Noul sezon, așteptat de peste un an

Serialul este o producție americană și este o îmbinare de comedie și de dramă. A fost lansat în 2020, în SUA, și a cucerit o lume întreagă. Personajul principal este o actriță cu origini britanice, în vârstă de 35 de ani, Lily Collins.

ADVERTISEMENT

În ziua de miercuri, 5 iunie 2024, Netflix a dezvăluit primele imagini din cel de-al patrulea sezon al ”Emily in Paris”. Designerul de costume, Marylin Fitoussi a spus pentru tudum.com că de data aceasta Emily se va redescoperi și va fi o femeie mai puternică.

”Emily revine cu adevărat la ea însăşi, se afirmă, devenind mult mai puternică alături un stil care reinterpretează codurile modei pariziene. Şi motto-ul nostru a fost evident să ne distrăm, dar să ne asumăm şi riscuri mari”, a spus Marylin Fitoussi.

ADVERTISEMENT

Sezonul cu numărul 4 va fi divizat în două părți, a câte cinci episoade fiecare. Prima va avea premiera pe 15 august, iar a doua pe data de 12 septembrie. În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily va deveni indecisă.

Emily, îndrăgostită profund de doi bărbați

Emily va începe să aibă sentimente profunde pentru doi bărbați. Însă, Gabriel are o situație complicată, căci din relația cu fostă iubită va rezulta un copil. Se vor adeveri cele mai mari temeri ale lui Alfie față de ea și Gabriel.

ADVERTISEMENT

La serviciu se vor ivi dificultăți pentru Sylvie. Ea va fi nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut, cu scopul de a-și salva mariajul. Întreaga echipă Agence Grateau este afectată de restructurări de personal.

De asemenea, Mindy și trupa ei se vor pregăti pentru Eurovision, însă se vor ivi de probleme financiare și vor trebui să facă economii. Emily și Gabriel se vor întrece pentru a obține steaua Michelin, în timp ce atracția reciprocă va fi incontestabilă.

ADVERTISEMENT

Vor ieși la suprafață secrete care vor da puțin lucrurile peste cap. Din distribuție vor mai face parte și: Samuel Arnold, Bruno Gouery, Lucas Bravo, Lucien Laviscount, Willam Abade, Ashley Park sau Camille Razat.

ADVERTISEMENT
Tags: