Life

Serialul de pe Netflix care face furori în România. Are doar 4 episoade, dar acțiune cât cuprinde

Serialul de pe Netflix care a stârnit un val de controverse în rândul abonaților. Deși are doar 4 episoade, intriga este complexă, iar finalul este neașteptat.
20.06.2024 | 07:34
Serialul de pe Netflix care face furori in Romania Are doar 4 episoade dar actiune cat cuprinde
Serialul de patru episoade de pe Netflix care i-a cucerit pe români. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, Netflix este platforma de filme preferată a românilor. Gigantul are grijă să vină mereu cu titluri noi, toate menite să îi captiveze pe abonați. De data asta, în rândul tuturor face furori un serial scurt, dar intens.

Serialul de patru episoade de pe Netflix care i-a cucerit pe români

Netflix a descoperit rețeta succesului. Platforma de streaming are competiție serioasă, dar asta nu însemnă că nu are mereu câțiva ași în mânecă. Mai exact, câteva producții care atrag atenția tuturor.

ADVERTISEMENT

Mai nou, un serial de patru episoade a captat atenția a mii de abonați. Deși nu este o producție mare ca durată, acțiunea ei complexă compensează. Cei care au reușit să vizioneze deja serialul, au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Noua obsesie a abonaților Netflix se numește ”Collateral”. Serialul a fost lansat în 2018, dar se pare că acum a revenit în atenția tuturor. Scenariul este foarte bine conturat și a reușit să stârnească multe controverse în rândul privitorilor.

ADVERTISEMENT

Acțiunea serialului ”Collateral” are loc în Londra. Povestea începe brusc, în momentul în care Abdullah Asif, un livrator de pizza, este ucis. Detectivul Kip Glaspie primește sarcina de a rezolva misterul din jurul crimei, iar de aici încolo, totul se complică.

”Collateral” a stârnit o mulțime de controverse în rândul abonaților Netflix

Inițial, uciderea livratorului de pizza pare un act de violență, însă, pe măsură ce piesele de puzzle sunt puse cap la cap, ies la iveală detalii importante. Acțiunea se complică în momentul în care apar în peisaj un politician și o preoteasă. Rolurile lor nu sunt deloc întâmplătoare.

ADVERTISEMENT

De la episod la episod, ancheta lui Kip avansează, ceea ce înseamnă că află lucruri noi care o vor ajuta să rezolve cazul. Vor ieși la iveală detalii legate de traficul de persoane, de imigrația ilegală, dar și de unele afaceri dubioase.

Pe măsură ce povestea avansează, acțiunea devine din ce în ce mai complexă și stârnește interesul privitorilor Finalul este unul neașteptat, plin de suspans, iar concluzia la care ajunge detectivul Kip este una dramatică.

ADVERTISEMENT

Din distribuția serialului ”Collateral” fac parte Carrey Mulligan, John Simm, Nicola Walker și Billie Piper. Cu toții au intrat extraordinar în pielea personajelor, ceea ce i-a făcut pe abonații Netflix să se cufunde în acțiunea serialului.

În 2018, atunci când s-a lansat, ”Collateral” a primit numai laude din parte criticilor de film. Prestația actoricească a lui Carey Mulligan i-a uimit pe toți, iar asta a contribuit la succesului serialul. Însă, așa cum erau de așteptat, au existat și nemulțumiri. De data asta, abonații Netflix au fost de părere că numărul redus de episoade a constrâns dezvoltarea intrigii.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el