Life

Serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Are doar 6 episoade și e făcut după o poveste reală. Finalul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Serialul de pe Netflix care a captivat întreaga țară și a ajuns rapid în trending. Este inspirat dintr-un caz real și are doar 6 episoade.
19.05.2024 | 13:27
Serialul de pe Netflix care ia innebunit pe romani Are doar 6 episoade si e facut dupa o poveste reala Finalul a lasat pe toata lumea cu gura cascata
Serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Cazul Asunta. Foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Îți prezentăm serialul de pe Netflix care a ajuns numărul unu, în doar câteva zile. Lansat pe 26 aprilie, acest serial a devenit rapid unul dintre cele mai populare titluri de pe platformă, atrăgând atenția publicului din România și din alte țări.

Serialul de pe Netflix cu doar 6 episoade care i-a înebunit pe români. Finalul este complet neașteptat

„Cazul Asunta” este o mini serie dramatică, bazată pe un caz real. Plin de suspans, mister și răsturnări de situație, serialul revizuiește una dintre cele mai șocante crime din istoria recentă a Spaniei.

ADVERTISEMENT

Serialul este o producție spaniolă și conține doar 6 episoade, fiecare cu o durată medie de aproximativ 50 minute. Adaptat după o povestea reală, a generat numeroase discuții și controverse. Cazul poate avea un impact profund emoțional, având o natură violentă și tragică.

Serialul este adaptat după un caz real din 2013

Pe 21 septembrie 2013, a fost descoperit cadavrul unei fetițe, adoptată și de origine chineză. Vestea a zguduit oraș Santiago de Compostela care era unul foarte liniștit. Părinții adoptivi care au anunțat dispariția fetei, Rosario Porto și Alfonso Basterra, au devenit principalii suspecți în ancheta demarată de poliția locală.

ADVERTISEMENT

Povestea începe, de fapt, în 2001 și îi aduce în prim plan pe Rosario Porto și Alfonso Basterra. Acest cuplu bogat din Santiago de Compostela, Spania, adoptă o fetiță de origine chineză pe numele Asunta. Sub aparența de normalitate și armonie familială, se desfășurau evenimente și secrete tulburătoare. Acestea au ieșit la iveală odată cu descoperirea tragică a morții Asuntei.

Produs de Ramón Campos, serialul beneficiază de o distribuție remarcabilă, cu Candela Peña în rolul lui Rosario și Tristán Ulloa în rolul lui Alfonso Basterra. Candela Peña are o asemănare izbitoare, atât vizual cât și vocal, cu figura reală a mamei, Rosario.

ADVERTISEMENT

Interpretările lor impresionante dau o notă de profunzime personajelor și reușesc să transmită complexitatea și contradicțiile din viața lor aparent perfectă. Rolurile detectivilor sunt îndeplinite cu talent de Carlos Blanco și María León, care contribuie la construirea tensiunii și a intrigii în cadrul serialului.

“Cazul Asunta” oferă o privire tulburătoare în viața unei familii care ascunde secrete întunecate. În fața unor astfel de evenimente tulburătoare, ne amintim că realitatea poate fi uneori mai stranie și mai înfricoșătoare decât ficțiunea.

ADVERTISEMENT

Netflix oferă o varietare de documentare și seriale despre investigații criminale și povești bazate pe cazuri reale, pentru cei interesați.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele...
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele ascuns din imagine în doar 7 secunde