Life

Serialul de pe Netflix care rupe topul în România, e pe locul 1 în acest moment. Povestea unică i-a fascinat pe români

Un nou serial Netflix rupe topul în România. Producția a ajuns pe primul loc, iar povestea i-a fascinat pe utilizatorii platformei de streaming.
04.03.2023 | 07:49
Serialul de pe Netflix care rupe topul in Romania e pe locul 1 in acest moment Povestea unica ia fascinat pe romani
Serialul de pe Netflix care a ajuns pe locul 1 în România. Sursa foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Triptych este serialul Netflix care a rupt topul din România în ultimele zile și a ajuns pe locul 1. Este de origine mexicană, iar protagonista este o actriță foarte cunoscută. Care e povestea producției apărute recent?

Serialul de pe Netflix care a ajuns pe locul 1 în România. Care este povestea lui

Topul Netflix se schimbă săptămânal în fiecare țară în care este disponibil serviciul de streaming, inclusiv în România. De data aceasta, un serial mexican este cel care a ajun pe primul loc în topul celor mai urmărite producții de la noi din țară, în acest moment.

ADVERTISEMENT

Triptych (Trei vieți, în română) este un serial în care protagonista este celebra actriță Maite Perroni. Vedeta a jucat în renumita telenovelă Rebelde, difuzată în perioada 2004 – 2006 și care a făcut furori.

Serialul o are în centru pe Rebecca, un detectiv care, în timp ce investighează o crimă, află că a avut două surori identice de care a fost despărțită la naștere. Protagonista va începe o aventură periculoasă, în care va descoperi adevărul despre originea sa.

ADVERTISEMENT

În timp ce investighează trupul victimei, Rebecca își dă seama că aceasta arată exact la fel ca ea și chiar au același ADN cu cea de-a treia persoană. Cercetările protagonistei scot la iveală detalii terifiante despre trecutul său.

Din distribuția serialului mai fac parte actorii David Chocarro, Ofelia Medina, Flavio Medina și Claudia Lobo. Serialul a apărut pe 22 februarie, dar de atunci a ajuns pe primele locuri în topurile din toată lumea.

ADVERTISEMENT

Serialul este inspirat după fapte reale

Mai mult, serialul Trei vieți este inspirat după o poveste reală. De altfel, la începutul primului episod, este specificat acest detaliu: “Această poveste este inspirată din fapte reale”.

Povestea serialul se aseamănă cu un caz real explicat în Three Identical Strangers, un documentar din 2018 despre viețile lui Edward Galland, David Kellman și Robert Shafran. Tripleții au fost separați la naștere, după care s-au întâlnit întâmplător atunci când au devenit adulți.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, cei trei frați au aflat că au fost adoptați de familii diferite “ca parte a unui experiment social dubios din punct de vedere etic”, potrivit Tudum.

ADVERTISEMENT