Life

Serialul de pe Netflix care rupe topul în România în acest moment. E pe locul 1, povestea fascinantă i-a înnebunit pe români

Serialul de pe Netflix care rupe topul la noi în țară. Acesta este pe locul 1 în România, totul datorită poveștii sale intrigante.
09.07.2023 | 10:17
Serialul de pe Netflix care rupe topul in Romania in acest moment E pe locul 1 povestea fascinanta ia innebunit pe romani
Serialul de pe Netflix care rupe topul în România în acest moment. Foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care rupe topul în România în acest moment. Povestea i-a intrigat pe mulți și au decis să îl urmărească.

Serialul de pe Netflix care rupe topul în România în acest moment

Serialul de pe Netflix care rupe topul la noi în țară este Seducție fatală. Acesta are doar șapte episoade, dar i-a cucerit pe români, care l-au dus pe locul 1 în top.

ADVERTISEMENT

Acesta este pe locul 1 la seriale în România, dar poate fi urmărit doar de cei peste 16 ani pentru că conține scene de violență și sex.

„O profesoară este atrasă într-o aventură pasională cu un tânăr, deschizând calea către tragedie și trădare din partea apropiaților săi”, este descrierea făcută pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Așadar, în prim plan sunt o profesoară și elevul ei, care află abia mai târziu că trebuie să aibă și o relație la școală, după ce s-au întâlnit într-un weekend și au avut o noapte pasională.

Actorii principali din serial sunt Nathaniel Ramabulana, Frances Sholto-Douglas și Liza Scholtz. Printre infidelitate se naște și o poveste despre crimă, astfel că totul atinge alte cote.

ADVERTISEMENT

Povestea încâlcită despre iubiri interzise și crimă a atras mulți români, astfel că serialul lansat pe 7 iulie deja a ajuns pe primul loc.

Un alt serial i-a fascinat pe români

Un alt serial care i-a fascinat pe români la doar câteva zile de la lansare este The Witcher. Acesta a revenit pe ecrane cu sezonul trei și se pare că așteptarea a fost prea lungă pentru fani.

ADVERTISEMENT

Aceștia au intrat imediat pe platformă să urmărească cele mai noi episoade și au adus The Witcher pe primul loc în topul de acum câteva zile.

Serialul este atât de apreciat încât și primul sezon era tot în top la momentul respectiv. Mai jos ce-i drept, dar tot se afla în preferințe.

Acesta a reușit să adune 15 milioane de vizionări de la lansare, în câteva zile! Așa că nu doar românii sunt fanii acestuia, ci The Witcher are succes mondial.

ADVERTISEMENT
Tags: