Life

Serialul de pe Netflix care rupe topul mondial. E pe primul loc și în România, iar povestea uimitoare te face să vezi primul sezon într-o singură noapte

Serialul difuzat de Netflix care a cucerit topul mondial. Ocupă prima poziție și în țara noastră, iar scenariul este incredibil.
05.07.2024 | 10:45
Serialul de pe Netflix care rupe topul mondial E pe primul loc si in Romania iar povestea uimitoare te face sa vezi primul sezon intro singura noapte
Serialul difuzat de Netflix care a cucerit topul mondial. Ocupă prima poziție și în țara noastră, iar scenariul este incredibil. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care rupe topul mondial. E pe primul loc și în România, iar povestea uimitoare te face să vezi primul sezon într-o singură noapte. Drama produsă în Marea Britanie este regizată în prima parte de Sebastian Thiel.

Serialul difuzat de Netflix care a cucerit topul mondial. Ocupă prima poziție și în țara noastră, iar scenariul este incredibil

Serialul difuzat de Netflix care a cucerit topul mondial. Ocupă prima poziție și în țara noastră, iar scenariul este incredibil încă de la primul episod. Pasionații de filme au urmărit cu sufletul la gură primul sezon.

ADVERTISEMENT

Producția denumită Supacell a avut premiera anul acesta și spune povestea a cinci locuitori obișnuiți din sudul Londrei. Tinerii descoperă că au puteri extraordinare, însă pentru a fi împreună trebuie să depindă de un singur om.

Acest bărbat are rolul de a-i aduce unul lângă celălalt pentru a o salva pe femeia pe care o iubește. Oamenii cu superputeri nu par să aibă nicio legătură între ei, în afara faptului că au pielea închisă la culoare.

ADVERTISEMENT

„În timp ce se confruntă cu impactul asupra vieții lor de zi cu zi, un singur om trebuie să îi unească pentru a o proteja pe cea pe care o iubește – totul în timp ce evită agenții puternici și răi care au observat abilitățile lor speciale”, se arată în sinopsis, relatează Forbes.

Din distribuție fac parte actorii Tosin Cole, Nadine Mills și Eric Kofi-Abrefa. Serialul de pe celebra platformă de streaming a primit comentarii pozitive din partea utilizatorilor, cât și a criticilor, dovadă că a urcat rapid în topurile mondiale.

ADVERTISEMENT

În săptămâna 24 – 30 iunie 2024 a avut 6,4 milioane de vizualizări, potrivit Netflix, ceea ce înseamnă că se numără printre producțiile îndrăgite. De asemenea, serialul Supacell are 33,5 milioane de ore vizualizări.

Supacell, serialul de pe Netflix, va avea sezonul 2

Supacell este unul dintre serialele de pe Netflix care îi ține pe oameni cu sufletul la gură. Internauții din lumea întreagă se întreabă în momentul de față dacă producătorii britanici sunt dispuși să filmeze sezonul 2.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita producție a fost creată de Rapman (Blue Story), primul regizor de culoare care scrie și produce un serial original pentru celebra platformă de streaming. Regizorul a declarat că are în plan să mai creeze încă trei sezoane.

Creatorul a comparat sezonul 1 din Supacell cu Batman Begins, primul film din aclamata trilogie a lui Christopher Nolan. Acesta susține că este doar începutul și că oamenii trebuie să se aștepte la lucruri interesante.

ADVERTISEMENT
Tags:
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de...
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de documente
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!