Life

Serialul de pe Netflix care te va lăsa fără cuvinte. Are doar 7 episoade, dar povestea te va marca puternic. E inspirat din realitate și a strâns deja zeci de milioane de vizualizări

Ce serial de pe Netflix te va lăsa fără cuvinte. Este format din doar episoade și te va marca puternic. A strâns zeci de milioane de vizualizări.
30.06.2024 | 16:16
Serialul de pe Netflix care te va lasa fara cuvinte Are doar 7 episoade dar povestea te va marca puternic E inspirat din realitate si a strans deja zeci de milioane de vizualizari
Ce serial de pe Netflix, format din doar 7 episoade, te poate marca puternic? Sursa foto: Zona IT
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix pe care trebuie numaidecât să-l urmărești dacă îți dorești să descoperi o poveste aparte. Te avertizăm că te poate marca profund. Vei povesti și celorlalți despre el. Cuvintele vor fi doar unele de laudă.

Serialul de pe Netflix are un impact profund asupra abonaților

Peste un milion de români sunt abonați la platforma de streaming, conform statisticilor, iar cei care au vizionat deja pelicula au rămas cu o impresie plăcută. Serialul nu are decât 7 episoade, așa că nu îți va fura mult din timp.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre ”Transatlantic”, o dramă inspirată din romanul ”The Flight Portofolio”, lansat în 2019, al cărui autor este Julie Orringer. În acesta este vorba despre istoricul Comitetului de salvare de urgeță care a funcționat în Marsilia, Spania și Portugalia, în 1940, după căderea Franței.

”Transtlantic” a apărut în 2023 și este alcătuit din 7 episoade, care nu durează fiecare mai mult de 50 de minute. Sunt suficiente pentru trăiri intense și pentru o întoarcere în trecutul foarte îndepărtat, cu secole în urmă.

ADVERTISEMENT

Povestea din ”Transatlantic” redă întâmplările unor tineri care și-au riscat viața pentru a salva peste 2000 de refugiați pe timpul celui de Al Doilea Război Mondial, care a avut loc între 1939 și 1945. Acțiunea are loc în Franța anului 1940.

Câte vieți pot fi salvat în mijlocul unui conflict atât de aprig? Tot în același serial este redată povestea unui ziarist care sosește în Marsilia, ”înarmat” cu numai trei mii de dolari și cu o listă de scriitori, gânditori și artiști pe care vrea să le scape cu viață.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul cu misiune dificilă din serial

Jurnalistul nu vrea ca oamenii săi să fie capturați de Germania nazistă. În jurul său se închid granițele, la un moment dat, iar Varian va încerca să îi identifice pe cei de pe listă. Artiști ca Marc Chagall vor fi într-o stare de disperare la un moment dat.

Misiunea jurnalistului devine și mai dificilă în clipa în care va pătrunde cu oamenii săi prin Munții Pirinei, pe mare, pe bărci, în timp ce sute de refugiați evrei îi vor cere și ei ajutorul. Nu va ști la un moment dat pe cine să scape cu viață și pe cine nu.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să afli ce se întâmplă mai departe, trebuie numai decât să urmărești pelicula. Accesează Netflix, iar dacă nu ai deja un cont îți poți face unul alegând din mai multe tipuri de abonamente, inclusiv unul fără reclamă.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Cele mai stupide morți. Tragedii ce nu pot fi explicate
Cele mai stupide morți. Tragedii ce nu pot fi explicate
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat