News

Serialul „Ecaterina, The Great”, disponibil deja pe HBO Go! Când va putea fi urmărit și la TV

21.05.2020 | 20:24
Serialul Ecaterina The Great disponibil deja pe HBO Go Cand va putea fi urmarit si la TV
În plină pandemie de coronavirus, HBO ne propune o incursiune în viața Ecaterinei cea Mare. Serialul este disponibil deja pe HBO Go. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

În plină pandemie de coronavirus, când trebuie să ne petrecem majoritatea timpului închiși în case, filmele și serialele sunt aliații noștri de nădejde, iar cei de la HBO Go știu foarte bine acest lucru, motiv pentru care ne ademenesc cu titluri noi și interesante.

Un exemplu este „Ecaterina, The Great”, producție ce are în prim-plan povestea romanțată a Ecaterinei cea Mare și al cărei prim sezon poate fi urmărit deja pe celebra platformă de streaming. Are 10 episoade suficient de lungi cât să nu ai ocazia să te plictisești prea curând.

ADVERTISEMENT

Serialul „Ecaterina, The Great”, numai bun de urmărit în această perioadă

Pelicula cu Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale ne propune o călătorie anti-istorică prin Rusia secolului al XVIII-lea. Este o comedie-dramă despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare, „un serial cu fapte istorice doar ocazional”, menționează reprezentanții HBO. Cei care nu se numără printre abonații serviciului HBO GO, vor trebui să mai aștepte puțin, pentru că premiera este programată în luna iunie.

Serialul spune povestea amuzantă și ficționalizată a unei fete idealiste și romantice care ajunge în Rusia pentru a începe o căsnicie aranjată cu împăratul Petru. Sperând la iubire, Ecaterina descoperă acolo o lume periculoasă și depravată, pe care se decide să o schimbe din temelii.

ADVERTISEMENT

Pentru asta, va trebui să-și ucidă soțul, să învingă biserica, să distragă armata și să obțină susținerea tuturor celor de la curte. Din distribuție mai fac parte Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi și Belinda Bromilow.

Serialul este creat și scris de Tony McNamara (nominalizat la Oscar al filmului „Favorita”), producător executiv alături de Marian Macgowan, Josh Kesselman și Ron West de la Thruline, reprezentanții Echo Lake Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff și Andrew Spaulding, Elle Fanning, Mark Winemaker și Matt Shakman.

ADVERTISEMENT

Netflix contraatacă cu „White Lines”, creat de omul din spatele fenomenului „Casa de Papel”

Nici Neflix nu se lasă mai prejos în această perioadă și le propune abonaților săi o incursiune în lumea plină de pericole a Ibizei, celebra stațiune din Spania în care tentațiile sunt la orice pas. O simte pe pielea ei Zoe Walker, eroina din „White Lines” și sora unui renumit DJ ucis în urmă cu 20 de ani în circumstanțe rămase încă învăluite în mister.

Într-un loc în care oamenii își trăiesc viața la limită, frumoasa bibliotecară din Anglia este forțată să se confrunte cu părțile întunecate ale personalității sale. În plus, drumul pe care pornește pentru aflarea adevărului este pe cât de promiscuu, pe atât de periculos, iar odată făcută această alegere crucială, nimeni nu mai poate da înapoi.

ADVERTISEMENT

Din distribuție fac parte nume ca Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans  (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty), Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) și Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail). Și dacă tot nu te-am convins că merită să urmăriți această producție, îți spunem că în spatele ei se află Alex Pina, nimeni altul decât creatorul celebrului serial „Casa de Papel”.

ADVERTISEMENT