Life

Serialul fenomen anulat care a ajuns unul dintre cele mai vizionate de pe Netflix în întreaga lume. Face și astăzi senzație în România

Serialul fenomen anulat, ajuns unul dintre cele mai vizionate de pe Netflix din toată lumea. Face și în prezent senzație în România.
22.06.2024 | 12:35
Serialul fenomen anulat care a ajuns unul dintre cele mai vizionate de pe Netflix in intreaga lume Face si astazi senzatie in Romania
Un serial fenomen de pe Netflix a fost anulat, dar este și acum foarte popular. Sursa foto: Pixabay, capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul fenomen de pe Netflix, ajuns unul dintre cele mai vizionate, dar care a fost anulat. Utilizatorii din România îl vizionează și acum în număr mare.

Serialul fenomen anulat, ajuns unul dintre cele mai vizionate de pe Netflix în întreaga lume. Este printre cele mai populare și în România

Pe Netflix sunt disponibile numeroase seriale urmărite de milioane de utilizatori, însă unele dintre ele au fost anulate. De altfel, unele seriale au fost anulate după numai un sezon, deși erau iubite de public.

ADVERTISEMENT

Deși se bucura de un succes colosal, producătorii unui serial apărut în 2018 au decis să-l anuleze. Este vorba despre “Manifest”, care s-a încheiat în urmă cu un an.

Serialul a avut patru sezoane și 62 de episoade în total. Povestea i-a fascinat pe mulți utilizatori ai platformei de streaming. Este un serial de dramă, care urmărește un grup de oameni la bordul unui avion care dispare, după niște turbulențe puternice.

ADVERTISEMENT

Pasagerii ajung cu bine acasă, în final, însă află că au fost dispăruți timp de cinci ani și jumătate. Acest serial urmărește viețile lor în timp ce încearcă să se reintegreze în societate. Totodată, pasagerii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu ei, de fapt, în timpul în care au lipsit.

Aceștia descoperă că multe lucruri s-au schimbat în timpul în care au lipsit și că nimic nu mai e ca înainte. Pasagerilor li se întâmplă lucruri stranii, cum ar fi “chemările”, care redau evenimente ce urmează să aibă loc.

ADVERTISEMENT

“Manifest” a fost difuzat pe NBC, însă a fost anulat după trei sezoane, în iunie 2021, deși a fost propus și al patrulea sezon. Vestea a venit ca un șoc pentru telespectatorii serialului.

Din fericire, în august 2021, Netflix a anunțat că a cumpărat drepturile asupra serialului, care a fost reînnoit pentru un nou sezon. “Manifest” a ajuns să fie, apoi, unul dintre cele mai urmărite seriale de pe platforma de streaming.

ADVERTISEMENT

“Manifest”, unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix

Potrivit unui raport al Variety, din 2022, primele câteva episoade ale sezonului patru au strâns, în total, 57,1 milioane de ore de vizionare în primele trei zile de lansare pe platformă.

Deși ultima parte a sezonului patru a fost difuzată în iunie 2024, mulți utilizatori încă urmăresc serialul în număr mare. Pe Rotten Tomatoes, cel de-al patrulea sezon are un scor de 88%, potrivit Unilad.

“Manifest s-a întors și este mai bun ca niciodată, profitând pe deplin de noua sa viață pe Netflix pentru a-i ține pe toți pe marginea scaunelor lor până în ultimul moment al acestui zbor”, spunea Jay Snow de la Collider.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Am întâlnit și români fericiți: pensia de 27.000 de lei i-a crescut cu...
Am întâlnit și români fericiți: pensia de 27.000 de lei i-a crescut cu 35% în 2023. Mai ia și leafă de la stat
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români