Life

Serialul Groapa de la Pro TV, scos din grilă. Unde mai poate fi văzut

Serialul Groapa de la Pro TV, scos din grilă de șefii postului de televiziune. Din fericire, el mai poate fi văzut în continuare.
04.10.2023 | 10:33
Serialul Groapa de la Pro TV scos din grila Unde mai poate fi vazut
Serialul Groapa de la Pro TV, scos din grilă. foto Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Serialul Groapa de la Pro TV, scos din grilă. Acesta nu mai poate fi urmărit pe Pro TV ca de obicei, ci în alt loc!

Serialul Groapa de la Pro TV, scos din grilă

Serialul care deja a început să facă furori a fost scos din grila de programe de la Pro TV. Nu este vorba despre un rating prost, ci din contră!

ADVERTISEMENT

Mulți români au urmărit serialul în primele episoade care au fost date la TV. De aceea, șefii au decis să facă o mișcare inteligentă de business și să îl pună de acum pe Voyo!

Este vorba despre platforma online a Pro Tv, unde pot fi văzute emisiunile și mai nou și serialul Groapa.

ADVERTISEMENT

Desigur, pentru a putea vedea în continuare noile episoade, fanii trebuie să își facă un abonament la Voyo. Costul unui abonament este de patru euro pe lună sau de trei euro (pe lună) dacă îl faci pe un an.

Ce a mai transmis Pro TV despre scoaterea din grilă a serialului

Specialiștii de la Pro Tv au mai comunicat și că serialul Groapa a fost foarte urmărit pe Voyo. Cei care au deja abonament au devenit fanii acestuia încă de la primul episod. Așa că de acum Groapa va fi exclusiv pe această platformă!

ADVERTISEMENT

„Încă de la momentul în care am anunțat acest produs, le-am spus telespectatorilor că le vom aduce un serial care va menține standardul ridicat de calitate.

Rezultatele obținute pe VOYO ne arată că am avut dreptate și suntem fericiți să le oferim abonaților platformei, în exclusivitate, GROAPA, ca un nou pas în dezvoltarea strategiei noastre de VOYO.

ADVERTISEMENT

Ne-am dorit ca toți cei de acasă să aibă ocazia să vadă primele episoade la televizor, iar de acum au spațiul perfect în care se pot bucura de acțiune, indiferent de locul în care se află sau de oră”, a spus Antonii Mangov, Programming Director, conform TV Mania.

ADVERTISEMENT
Tags: