Life

Serialul „La Casa de Papel” revine cu ultima parte din sezonul 5. Când îl poți vedea pe Netflix

În curând va apărea ultima parte din sezonul 5 al serialului „La Casa de Papel”, care se va vedea pe Netflix. Află când îl poți vedea pe platforma de streaming.
25.11.2021 | 16:10
Serialul La Casa de Papel revine cu ultima parte din sezonul 5 Cand il poti vedea pe Netflix
ADVERTISEMENT

Ultima parte din sezonul 5 al celebrului serial „La Casa de Papel” va fi disponibilă începând cu luna decembrie. Producătorii au făcut anunțul mult așteptat de fani.

Sezonul cinci este și ultimul al serialului și a avut premiera pe 3 septembrie 2021.

Denumit „Fabrica de bani” în română, serialul a primit numeroase recenzii pozitive și a devenit popular și printre utilizatorii Netflix din România.

ADVERTISEMENT

Când apare ultima parte din sezonul 5 al serialului La Casa de Papel

La începutul lunii decembrie, fanii serialului „La Casa de Papel” se vor bucura să vadă finalul uneia dintre cele mai așteptate producții.

Sfârșitul poveștii îndrăgitelor personaje El Profesor, Lisbon și Alicia Sierra se va vedea în luna decembrie, iar noile episoade sunt așteptate de milioane de utilizatori.

ADVERTISEMENT

Vineri, 3 decembrie 2021, a doua și ultima parte din sezonul cinci va avea premiera pe Netflix. Cu acest sezon, producția ajunge la final.

Până atunci, fanii pot (re)vedea cele cinci episoade apărute în septembrie.

Actorii i-au asigurat pe fanii serialului că ultimele cinci episoade nu vor dezamăgi.

„Știm că nu îi va dezamăgi pe fanii serialului, că le va plăcea. Ceea ce urmează este foarte puternic”, a declarat Rodrigo de la Serna, interpretul lui Palermo din serial.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de La Casa de Papel (@lacasadepapel)

„La Casa de Papel” este unul dintre cele mai vizionate seriale într-o altă limbă decât engleza de pe platforma Netflix, primul fiind „Squid Game”.

A primit mai multe premii de-a lungul timpului, printre care „Cea mai bună serie dramatică” la Premiile Emmy 2018.

ADVERTISEMENT

Serialul a fost filmat în Spania, țară de unde sunt și actorii care dau viață personajelor. A fost creat de Álex Pina pentru postul spaniol de televiziune Antena 3, însă Netflix a cumpărat drepturile de difuzare.

„La Casa de Papel” a avut un succes răsunător în toată lumea, având peste 34 de milioane de privitori. Ca dovadă, este al treilea cel mai popular show de pe IMDB și primul în clasamentul limbii spaniole. Filmările pentru serial s-au desfășurat exclusiv în Spania.

Este cea mai așteptată producție care urmează să apară pe Netflix în perioada următoare.

Tot luna viitoare fanii pot vedea sezonul doi al serialului de comedie romantică „Emily in Paris” (22 decembrie), care se numără printre cele mai așteptate producții.

ADVERTISEMENT
Tags: