Life

Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează

Cel mai iubit serial Netflix, filmat în România, revine cu sezonul doi. De data asta, locația este alta, iar distribuției s-au alăturat nume noi.
07.05.2024 | 19:12
Serialul Netflix care a facut Romania celebra peste hotare revine cu sezonul 2 Unde se filmeaza
Cel mai iubit serial Netflix, filmat în România, revine cu sezonul doi. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, Netflix a păstrat așii din mânecă pentru această vară. După ce a anunțat lansarea ultimului sezon din ”Emily in Paris”, Netflix a mai venit cu o veste bună. Actorii din cel mai iubit serial filmat în România au revenit pe platourile de filmare pentru sezonul doi.

Filmările pentru sezonul 2 din serialul fenomen ”Wednesday” au început în Irlanda

În urmă cu aproape doi ani, Netflix a dat lovitura cu serialul ”Wednesday”. Povestea concentrată în jurul fiicei Familiei Addams a fost pe placul unei lumi întregi, iar finalul prevestea un al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

Pentru români, serialul cu Jenna Ortega în rolul principal a fost special și este lesne de înțeles de ce. Întreaga producție s-a filmat în România, în locații precum Castelul Cantacuzino, Universitatea Politehnica din București și platourile Buftea.

Acum, după o lungă perioadă de suspans, cei de la Netflix au făcut anunțul pe care îl aștepta o lume întreagă. Serialul ”Wednesday” revine cu sezonul 2, iar actorii s-au întors pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acest sezon nu se va mai filma în România. Din cauza unor probleme pe care le-a întâmpinat echipa la noi în țară, platourile de filmare s-au mutat în Irlanda.

De când vor putea urmări fanii serialul pe Netflix

De data asta, cel mai popular personaj din serialul ”Wednesday” este Thing care a început să fie prezent pe TikTok. Cu ajutorul lui, fanii pot afla detalii din culisele serialului, dar și informații prețioase despre noii actori care s-au alăturat distribuției.

ADVERTISEMENT

Potrivit videoclipului încărcat pe pagina oficială Netflix, sezonul 2 din ”Wednesday” va fi structurat pe două capitole. Primul capitol se intitulează ”Suferința continuă”, scenariul le aparține lui Alfred Gough și Miles Millar, iar regia poartă semnătura lui Tim Burton.

”Wednesday” este unul dintre cele mai de succes seriale Netflix. În anul în care s-a lansat, a stat mai mult de 20 de săptămâni în Top 10 Global. Producția lui Tim Burton a fost pe primul loc în peste 93 de țări. Sezonul 1 al serialului a avut peste 252 de milioane de vizualizări, fiind cea mai urmărită serie în limba engleză produsă de Netflix.

ADVERTISEMENT

Din distribuția serialului face parte și românul Victor Dorobanțu. El este cel care îi dă viață lui Thing și cel care joacă un rol foarte important în viața lui Wednesday. În primul sezon al serialului a apărut și George Burcea, dar se pare că actorul român s-a retras din sezonul doi.

Momentan, cei de la Netflix nu au anunțat o dată oficială pentru lansarea serialului pe platformă. Este mult prea devreme pentru astfel de vești. Însă, nu este exclus să se păstreze tradiția și să fie lansat în apropierea Halloweenului.

ADVERTISEMENT