Life

Serialul Gomora, care a scandalizat lumea filmului, difuzat de Kanal D2! Riscă amenzi CNA, pentru audiență

Serialul Gomora, noua achiziție făcută de Kanal D2, este unul destul de controversat. Postul riscă amenzi uriașe de la CNA.
15.03.2023 | 17:38
Serialul Gomora care a scandalizat lumea filmului difuzat de Kanal D2 Risca amenzi CNA pentru audienta
Gomora, serialul cu care Kanal D2 vrea să dea marea lovitură primăvara aceasta. Foto: Kanal D2/ YouTube/ HBO Max
ADVERTISEMENT

Gomora este serialul cu care Kanal D2 pariază pentru a-și spulbera audiența, însă FANATIK atrage atenția postului de televiziune că ar putea primi amenzi serioase din partea CNA din cauza unor scene destul de explicite pentru publicul pudibond din România.

Serialul pentru care Kanal D2 poate primi amenzi de la CNA. Scene interzise minorilor în Gomora

FANATIK vă spune, în premieră, de ce este controversată producția italiană care spune povestea mafiei Camorra. În primul rând, trebuie precizat că serialul a luat o serie de premii. A devenit, din 2008 încoace, cea mai de succes producție italiană la nivel internațional, tradusă în sute de țări.

ADVERTISEMENT

Seria cu titlul original „Gomorrah” a câștigat marele premiu de la Cannes în 2008. A obținut câteva trofee și la „European Film Award” la mai multe categorii.

Gomora nu are nicio legătură cu Sodoma și Gomora. Ba chiar, e departe de evenimentul biblic care ar putea inflama comunitățile religioase de la noi. Deși… existe și câteva personaje homosexuale în acest film și mult desfrâu, dar nu asta e tema principală. De exemplu, unul dintre liderii mafiei drogurilor din Italia are o legătură cu un transsexual, după cum veți putea descoperi într-unul din cele 5 sezoane!

ADVERTISEMENT

Producția italiană are 5 sezoane

De ce susținem că noul post din trustul Dogan Media ar putea fi amendat de CNA? Ei bine, scenele de violență sunt unele destul de dure. Telespectatorii vor vedea mult sânge, degete tăiate, dar și secvențe de nuditate cu conotații sexuale. Ba mai mult, într-una dintre scene, telespectatorii ar putea fi de-a dreptul oripilați.

Personajul Ciro di Marzio, interpretat de actorul Marco D’Amore, este nevoit, la un moment dat să facă un gest care le-ar putea întoarce stomacul pe dos celor care vor urmări serialul. Pentru a-și demonstra loialitatea față de liderul mafiot Pietro Savastano (Fortunato Cerlino), acesta e nevoie să îi bea urina dintr-un pahar. Da, știm, extrem de scârbos!

ADVERTISEMENT

Serialul are ca subiect Mafia și traficul de droguri

Producția vă va purta în subteranele clanurilor mafiote care fac un purcoi de bani din droguri. Fiecare episod este remarcabil prin răsturnările de situație care se produc între bandele de mafioți. De asemenea, fiecare crimă va lua prin surprindere, mai ales că vor dispărea personaje importante încă de la început.

Serialul Kanal D2, Gomora, are un final de-a dreptul apoteotic, dar până atunci vă lăsăm să descoperiți primul sezon, odată cu lansarea Kanal D2 din 2 aprilie 2023. În serial mai joacă și alți actori importanți precum Salvatore Esposito (în rolul lui Gennaro zis și ”Genny”, fiul lui Savastano), Cristianna Dell’Anna (Patrizia), Arturo Muselli (Enzo ”Sânge Albastru”) sau Ivanna Lotito (Azzura Avitabile).

ADVERTISEMENT
serialul gomora kanal d2
Afișul serialului Gomora, care va fi transmis de Kanal D2

Bravo, ai stil, principalul pariu de la Kanal D2

Gomora urmează să fie difuzat la ora 22:00, cu toate că serialul este interzis minorilor sub 18 ani. Cu siguranță Kanal D2 va găsi o soluție și s-ar putea ca scenele problematice să fie cenzurate. În varianta de pe HBO Max, acele secvențe nu sunt tăiate.

Nu este singura achiziție de top făcută de Kanal D2! Pe lângă serialul turcesc „Instinct de mamă”, postul de televiziune aduce pe micile ecrane și serialele „Familia Borgia” (2011) și „Sisi” (2021).

Show-ul cu care Kanal D2 speră, însă, să atragă cea mai mare parte a audienței este, însă, de departe „Bravo, ai stil”. Show-ul vine într-o formulă nouă! Tibi Clenci dispare din juriu (acesta a fost un singur sezon, la Celebrities 2) și este înlocuit de Alex Abagaiu, specializat în make-up și hairstyle. De altfel, noul sezon al concursului de modă va fi unul cu concurente anonime, care vor păși pentru prima oară într-un platou de televiziune.

 

ADVERTISEMENT