News

Serialul Stranger Things a ajuns la sezonul al 3-lea. Cum îl poți vedea Online Subtitrat!

10.07.2019 | 16:22
Serialul Stranger Things a ajuns la sezonul al 3lea Cum il poti vedea Online Subtitrat
Stranger Things a ajuns la sezonul 3 și în doar 4 zile a avut peste 40 de milioane de vizionări Sursa foto: facebook.com

Stranger Things a fost lansat în urmă cu trei ani și iată că deja a ajuns la al 3-lea sezon. Serialul poate fi vizionat online subtitrat pe Netflix. Platforma digitală a anunțat pe contul de Twitter că 40,7 milioane de abonați au vizionat deja sezonul trei din ”Stranger Things”. 

Pe ce site poți vedea serialul ”Stranger Things”

Serialul ”Stranger Things” a fost lansat pe 15 iulie 2016, iar acum a ajuns la sezonul cu numărul 3. Acțiunea serialului se petrece în Hawkins, Indiana unde dispariția unui băiat coincide cu apariția unei fete cu puteri nepământene. Oamenii din oraș descoperă un mister care implică forțe supranaturale și experimente secrete.

A apărut sezonul 3 din serialul ”Stranger Things”. Fiecare dintre cele 3 sezoane are câte 8 episoade. Serialul poate fi vizionat online subtitrat pe Netflix. Se pare că serialul a doborât deja recordul de audiență odată cu lansarea sezonului 3 pe micile ecrane. Cel de-al treilea sezon a fost lansat pe 4 iulie 2019 și continuă nostalgia anilor ’80 şi aventurile comico-horror ale protagoniştilor.

„Este mai mult decât orice alt film sau serial (pe Netflix) în primele sale patru zile. Iar pentru 18,2 milioane de conturi s-a încheiat deja vizionarea întregului sezon”, a anunțat Netflix, potrivit Agerpres. ”Stranger Things” este unul dintre cele mai populare seriale din ultimii ani. Netflix spune că cifra reală a telespectatorilor care au vizionat deja sezonul 3 ar putea fi mai mare. Compania americană contorizează ca vizionare atunci când se urmăreşte mai mult de 70% dintr-un episod sau film.

Producătorii au anunțat că se va lansa și sezonul 4
”Stranger Things” a ajuns la sezonul 3. Serialul poate fi vizionat pe platforma digitală Netflix
Sursa foto: facebook.com

Stranger Things ar putea ajunge și la sezonul 4

Producătorii au anunțat deja că se va produce și sezonul 4. Având în vedere cifrele de acum fanii s-ar putea să nu mai prindă și sezonul 5. Strategia Netflix este simplă: primele două sezoane ale unui serial aduc abonați, iar restul nu mai reușesc să creeze aceeași tracțiune. De aceea ocmpania americană anulează multe seriale după al doilea sezon chiar dacă serialul este unul popular. Pe scurt: Netflix încearcă să obțină beneficii maxime la un cost cât mai mic.

Având în vedere notorietatea pe care a căpătat-o serialul sunt șanse destul de mari ca fanii să urmărească ”Stranger Things” cu sufletul la gură. ”Umbrella Academy” este unul dintre cele mai urmărite seriale și a avut nevoie de o lună  pentru a ajunge la 45 de milioane de conturi. Din aceeași categorie face parte și ”Murder Mystery” care a înregistrat în priemel trei zile 30,9 milioane de vizionări.