Life

Serialul TV cu care Kanal D2 vrea să spulbere Antena 1. Are o poveste mai interesantă decât Lia?

Kanal D2 se pregătește să dea lovitura cu un nou serial de mare succes. Povestea ar putea fi chiar mai interesantă decât cea din serialul Lia.
06.04.2023 | 16:53
Serialul TV cu care Kanal D2 vrea sa spulbere Antena 1 Are o poveste mai interesanta decat Lia
Serialul TV cu care Kanal D2 vrea să dea marea lovitură. Sursă foto: Kanal D2, Antena 1, IMBD / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou serial care va fi difuzat pe Kanal D2 ar putea ajunge rapid la inimile publicului. Vorbim despre o producție impresionantă, care pe mulți îi va ține cu sufletul la gură. Inclusiv serialul Lia difuzat de Antena 1 ar putea fi în pericol în ceea ce privește audiențele.

Serialul TV cu care Kanal D2 vrea să dea marea lovitură

După cum prea bine știm, săptămâna trecută a avut loc lansarea Kanal D2. Tot acolo am putut vedea și faimosul show Bravo, ai stil, iar surprizele nu se opresc aici. Patronii au în plan să introducă un nou serial, de mare succes, care ar putea capta rapid atenția publicului.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre serialul ”Sisi” care va fi difuzat în premieră în această seară, la Kanal D2, începând cu ora 22.00. Această producție prezintă viața împărătesei care de altfel a rămas în memoria tuturor ca fiind primul super star al Europei.

Cine este Sisi? Împărăteasa Elisabeta a Austriei. Dincolo de domnia ei vom vedea o istorie interesantă. Se nasc intrigi, povești interzise, strălucire, dar și nefericire. Încă din primele minute, serialul s-ar putea să vă trimită cu gândul destul de departe.

ADVERTISEMENT

Sisi este interpretată de Dominique Devenport. Este o simplă fată care ajunge să se îndrăgostească de împăratul Austriei, Franz Joseph, interpretat de Jannik Schümann. De la o simplă poveste de iubire însă, Sisi va avea să își lase amprenta în istorie.

”Sisi”, o poveste despre libertate, iubire, dar și determinare

Ea va avea nevoie de timp până când va realiza că dragoste costă. Astfel, Sisi este nevoită să învețe rapid anumite lucruri și să devină mai curajoasă ca oricând. Cei care vor urmări serialul de pe Kanal D2, existent deja în grila de programe, vor putea să vadă o adolescentă care trece prin mai multe faze.

ADVERTISEMENT

De la iubire până la datorie, libertate, dar și determinare. Iar toate acestea se întâmplau cu ani în urmă, astfel că povestea va fi cu atât mai emoționantă. Până acum, serialul a fost difuzat în numeroase părți ale globului și s-a dovedit a fi un real succes.

”Sisi” a fost lansat în 2021 în Germania. Mai apoi, serialul a ajuns să fie difuzat în Spania, Olanda, Belgia, Polonia, Austria, dar și Suedia. Povestea a ajuns și pe alte continente, în SUA, Mexic, Australia, Argentina, Brazilia și chiar și Canada.

ADVERTISEMENT

Iată că la doi ani de la lansare, ”Sisi” ajunge și în România. Serialul urmează să fie difuzat în fiecare joi seară, pe tronsonul Club 22. Acesta este dedicat producțiilor despre fenomene sociale, dar și personaje care au schimbat destinele anumitor națiuni.

De asemenea, tot aici, telespectatorii vor putea să mai urmărească și alte două seriale interesante. Vorbim depre producția “Familia Borgia”, difuzată în fiecare luni și marți, de la 22:00. De asemenea, tot la Kanal D2 vedem și “Gomora”, serial difuzat în fiecare miercuri, de la 22:00.

ADVERTISEMENT