Life

Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl apreciază în acest moment. Rupe topul în țara noastră, e pe locul 2 după doar 9 zile de la lansare

Producția de pe Netflix adorată de români în prezent. A ajuns pe locul 2, deși lansarea a avut loc în urmă cu numai 9 zile.
28.05.2023 | 21:00
Serialul tv de pe Netflix pe care romanii il apreciaza in acest moment Rupe topul in tara noastra e pe locul 2 dupa doar 9 zile de la lansare
Producția de pe Netflix adorată de români în prezent. A ajuns pe locul 2, deși lansarea a avut loc în urmă cu numai 9 zile. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl apreciază în acest moment. Rupe topul în țara noastră, e pe locul 2 după doar 9 zile de la lansare. Care este povestea pe care o are și cum a fost primit de publicul de pretutindeni.

Producția de pe Netflix adorată de români în prezent. A ajuns pe locul 2, deși lansarea a avut loc în urmă cu numai 9 zile

Producția de pe Netflix adorată de români în prezent se numește Muted. Serialul de televiziune spaniol  este un thriller psihologic creat de Aitor Gabilondo. Rolul principal este interpretat de Arón Piper, un actor în vârstă de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Are un scenariu foarte interesant și care ține publicul în priză, dovadă că a ajuns pe locul 2, deși lansarea a avut loc în urmă cu numai 9 zile. Foarte mulți români au vizionat deja cele 6 episoade din primul sezon.

Filmul vorbește despre un tânăr pe nume Sergio care dezvoltă mutism selectiv după moartea părinților săi pe care se presupune că i-a împins de pe balconul apartamentului. Acțiunea are loc 6 ani mai târziu de la producerea acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

Acesta refuză să vorbeasccă despre drama sa, motiv pentru care psihologul decide că este mai bine să-l elibereze din detenția pentru minori în care era internat. Așa îi poate studia comportamentul pe măsură ce se întoarce la locul crimei.

În cele din urmă oamenii își dau seama că Sergio nu este atât de mut pe cât sugerează titlul serialului de pe Netflix. Spectatorii ajung să se întrebe care este legătura pe care o are Marta cu moartea părinților acestuia.

ADVERTISEMENT

Cine a murit, de fapt, la sfârșitul celor 6 sezoane? Aceasta este una dintre curiozitățile la care veți afla răspunsul numai dacă urmăriți serialul care a primit numeroase aprecieri din partea criticilor și oamenilor.

Muted, un serial spaniol apreciat pe Netflix

Muted este un serial spaniol apreciat de abonații de pe Netflix. Din distribuția peliculei mai fac parte actorii Almudena Amor și Cristina Kovani, oamenii fiind încântați să urmărească o peliculă de asemenea calitate.

ADVERTISEMENT

Care este persoana care ajunge să fie obsedată de Sergio? Cine mai apare în ”peisaj” și cum se vor termina lucrurile pentru protagonist? Toate acestea vor fi descoperite de spectatori numai pe platforma de streaming.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat....
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat. Update
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a...
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată