Life

Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl apreciază în acest moment. Rupe topul în țara noastră, e pe locul 2 după doar 9 zile de la lansare

Producția de pe Netflix adorată de români în prezent. A ajuns pe locul 2, deși lansarea a avut loc în urmă cu numai 9 zile.
28.05.2023 | 21:00
Serialul tv de pe Netflix pe care romanii il apreciaza in acest moment Rupe topul in tara noastra e pe locul 2 dupa doar 9 zile de la lansare
Producția de pe Netflix adorată de români în prezent. A ajuns pe locul 2, deși lansarea a avut loc în urmă cu numai 9 zile. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl apreciază în acest moment. Rupe topul în țara noastră, e pe locul 2 după doar 9 zile de la lansare. Care este povestea pe care o are și cum a fost primit de publicul de pretutindeni.

Producția de pe Netflix adorată de români în prezent. A ajuns pe locul 2, deși lansarea a avut loc în urmă cu numai 9 zile

Producția de pe Netflix adorată de români în prezent se numește Muted. Serialul de televiziune spaniol  este un thriller psihologic creat de Aitor Gabilondo. Rolul principal este interpretat de Arón Piper, un actor în vârstă de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Are un scenariu foarte interesant și care ține publicul în priză, dovadă că a ajuns pe locul 2, deși lansarea a avut loc în urmă cu numai 9 zile. Foarte mulți români au vizionat deja cele 6 episoade din primul sezon.

Filmul vorbește despre un tânăr pe nume Sergio care dezvoltă mutism selectiv după moartea părinților săi pe care se presupune că i-a împins de pe balconul apartamentului. Acțiunea are loc 6 ani mai târziu de la producerea acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

Acesta refuză să vorbeasccă despre drama sa, motiv pentru care psihologul decide că este mai bine să-l elibereze din detenția pentru minori în care era internat. Așa îi poate studia comportamentul pe măsură ce se întoarce la locul crimei.

În cele din urmă oamenii își dau seama că Sergio nu este atât de mut pe cât sugerează titlul serialului de pe Netflix. Spectatorii ajung să se întrebe care este legătura pe care o are Marta cu moartea părinților acestuia.

ADVERTISEMENT

Cine a murit, de fapt, la sfârșitul celor 6 sezoane? Aceasta este una dintre curiozitățile la care veți afla răspunsul numai dacă urmăriți serialul care a primit numeroase aprecieri din partea criticilor și oamenilor.

Muted, un serial spaniol apreciat pe Netflix

Muted este un serial spaniol apreciat de abonații de pe Netflix. Din distribuția peliculei mai fac parte actorii Almudena Amor și Cristina Kovani, oamenii fiind încântați să urmărească o peliculă de asemenea calitate.

ADVERTISEMENT

Care este persoana care ajunge să fie obsedată de Sergio? Cine mai apare în ”peisaj” și cum se vor termina lucrurile pentru protagonist? Toate acestea vor fi descoperite de spectatori numai pe platforma de streaming.

ADVERTISEMENT