News

Serialul Vlad, audiență uriașă! Câți oameni s-au uitat la Pro TV

07.05.2019 | 12:37
Serialul Vlad audienta uriasa Cati oameni sau uitat la Pro TV
ADVERTISEMENT

Pro TV a dat lovitura cu serialul Vlad. Producția propusă de postul din Pache Protopopescu în această primăvară a cucerit audiențele, reușind să țină cu sufletul la gură milioane de telespectatori din toată țara.

Ce audiență a înregistrat serialul Vlad

Episodul cu numărul 11, difuzat în seara de luni, 6 mai, a înregistrat cifre record de audiență pe toate segmentele de public. Mai concret, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Pro TV, serialul a adus 11,1 puncte de rating și 26% share, în rândul telespectatorilor cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

ADVERTISEMENT

La nivel național, pe întreaga durată de difuzare (intervalul 20:30-22:30), povestea Vlad a ținut în fața televizoarelor 1,8 milioane de români. Mai mult decât atât, în minutul de maximă audiență de la ora 21:22, atunci când episodul a atins punctul culminant, peste 2 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial.

Continuă suspansul în serialul Vlad. Sursa foto:protv.ro
Continuă suspansul în serialul Vlad. Sursa foto:protv.ro

Continuă tensiunea și suspansul în serialul Vlad

Episodul din această săptămână le-a dezvăluit telespectatorilor o nouă față a lui Leo, păstrată ascunsă până acum. Măcinat de umbrele trecutului, acesta este bântuit în permanență de imaginea prietenului său, Adrian, mai ales acum, când simte că toți cei din jur îl trădează.

ADVERTISEMENT

De asemenea,  Vlad a rugat-o pe Roxana să nu renunțe la luptă și să trăiască pentru el. În ciuda promisiunilor protagonistului de a nu mai fugi, tânăra a refuzat, mărturisindu-i însă că îl va iubi până la ultima suflare.

Povestea va avea și un al doilea sezon

Vești bune pentru fanii serialului Vlad. Chiar dacă mai sunt doar două episoade din acest sezon, povestea nu se va opri aici. Pro TV pregătește deja cel de-al doilea sezon al show-ului care  ține telespectatorii cu sufletul la gură. Anunțul a fost făcut chiar de CEO-ul companiei.

ADVERTISEMENT

Vom face şi sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulţi români urmăresc serialul şi sunt captivaţi de poveste” , a transmis Aleksandras Cesnavicius, spre bucuria fanilor din toată țara.

 

Tags: