News

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 1

09.09.2019 | 12:44
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV  Sezonul 2 episodul 1

FANATIK îți spune cum poți să următești serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 1. Serialul se reîntoarce pe micile ecrane și fanii sunt deja nerăbdători să afle ce se întâmplă cu personajele principale. Vă reamintim că în ultimul episod din primul sezon, Vlad a aflat mai multe detalii despre jaful de la cazinou, a început să se apropie din ce în ce mai mult de Eliza și i-a declarat sentimentele. URMĂREȘTE AICI LIVE STREAM ONLINE EPISODUL 2, SERIALUL VLAD

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 1

Sunt câteva noutăți legate de serialul Vlad pornind încă de la filmare. PRO TVa depus la Comisia Națională de Prognoză o solicitare privind acordarea unui ajutor de 5,4 milioane de lei pentru acest sezon. Între timp scenariștii au transmis deja că planul de răzbunare al personajului principal va continua și va fi mult mai nuanțat. În plus, iubirea va juca un rol important în cursul desfășurării acțiunii.

De asemenea, răzbunarea va fi împiedicată de tot soiul de obstacole imprevizibile, de personaje și secrete din trecut. Miza va fi mai mare în sezonul doi, fiind vorba de viață și de moarte. Și regizorul serialului, Jesus del Cerro spunea că sezonul 2 va fi cu adevărat unul special: „Sunt bucuros că am continuat filmările pentru cel de-al doilea sezon Vlad, un sezon foarte dinamic şi periculos, dar şi cu elemente de romantism.

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV - Sezonul 2, episodul 1. Vlad
Adrian Nartea este interpretul personajului principal al serialului Vlad. Sursa foto – facebook

Sezonul 2, episodul 1, Live Stream Online pe Pro TV

Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când îşi dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el iniţial, că implică şi alte obiective. Vrea să afle adevărul şi face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulţi. În toamnă, vom urmări întreaga poveste şi toate planurile răzbunării”.

Interpretul lui Vlad, actorul Adi Nartea le promite celor care au urmărit serialul că sezonul 2 va aduce un plus categoric: „O să avem o vară plină de acţiune, cu locaţii şi aventuri şi mai interesante decât până acum. Aşteptările publicului vor fi şi ele recompensate, cel puţin la fel ca ale noastre”.

 

Tags: