News

Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad, infirmă că are Covid-19: ”Sunt bine sănătos”. Update

20.09.2020 | 12:56
Adrian Nartea actorul principal din serialul Vlad infirma ca are Covid19 Sunt bine sanatos Update
ADVERTISEMENT

Filmările pentru serialul „Vlad” difuzat la Pro TV au fost suspendate din nou din cauza pandemiei de coronavirus. Producătorii au luat această decizie radicală după ce echipa și actorii au fost supuși unor teste pentru depistarea virusului din China.

Rezultatele testelor au demonstrat că mai multe persoane sunt purtătoare ale virusului SARS-C0V2. Potrivit cancan.ro, printre acestea se numără inclusiv actorul principal, Adrian Nartea. Momentan nu se cunosc informații despre starea acestuia de sănătate.

ADVERTISEMENT

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru fanii mult iubitului serial de televiziune, mai ales că nu este prima oară când filmările sunt suspendate. La începutul lunii martie, toată echipa de filmare a fost nevoită să stea acasă, chiar dacă nicio persoană nu a fost diagnosticată cu coronavirus.


UPDATE ora 12:50. Actorul principal din serialul „Vlad”, Adrian Nartea, infirmă că ar fi infectat COVID-19. Mai mult decât atât, vedeta susține că zvonul potrivit cărora filmările pentru producția de la Pro TV ar fi suspendate sunt complet false.

ADVERTISEMENT

Se pare că filmările pentru sezonul 3 s-au încheiat deja, acesta fiind motivul pentru care echipa de producție nu mai merge în platou.

„Eram la munte, mă bucuram de soare și de răcoare, împreună cu familia și am văzut cu surprindere câteva articole care susțin că aș fi bolnav. Sunt bine sănătos, nu am și nu am avut COVID.

ADVERTISEMENT

Cât despre filmările de la serialul VLAD, care s-ar fi oprit din cauza faptului că aș fi bolnav, din nou, acest zvon nu este adevărat. Filmările acestui sezon s-au încheiat deja, iar telespectatorii pot urmări serialul în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV.

Prin urmare, doresc să vă asigur că sunt bine și le doresc tuturor sănătate. Urmez sfaturile autorităților și respect distanțarea socială, sunt optimist și cred că dacă urmam îndemnurile autorităților, vom depăși cu bine această perioadă”, a spus Adrian Nartea pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru serialul Vlad, oprite din nou. Actorul principal are coronavirus

Iată că de această dată lucrurile stau complet diferit, actorii fiind nevoiți să stea în izolare la domiciliu. Așadar, sezonul 3 din serialul „Vlad”, care a apărut pe micile ecrane pe 14 septembrie, nu va rămâne foarte mult timp în atenția telespectatorilor.

Niciunul dintre actorii serialului nu a oferit declarații sau informații referitoare la infectarea cu noul tip de coronavirus. Totodată, nu se știe numărul exact al persoanelor care au fost confirmate pozitiv cu boala care a pus stăpânire pe întreaga omenire.

Din păcate, Adrian Nartea și colegii săi nu sunt singurele vedete de la Pro TV care au fost diagnosticate pozitiv cu  coronavirus. Mai exact, în urmă cu câteva zile prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, Dragoș Bucur, a confirmat că are boala.

Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie.

A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a declarat Dragoș Bucur, informează stirileprotv.ro.

Imediat ce renumitul prezentator TV a fost depistat cu COVID-19, producătorii au luat hotărârea ca toată echipa de producție, cât și arhitecții și designerii să intre în autoizolare până la aflarea rezultatelor testelor.

ADVERTISEMENT