Fotbal intern

”Eu aş vedea O SERIE puternică. Dar LIPSEŞTE SUSŢINEREA din partea Ligii Profesioniste, a televiziunilor”

Antrenorul uneia dintre echipele care au promovat în această vară din Liga 3, UTA Bătrîna Doamnă, Roland Nagy, a declarat că lucrurile nu sînt tocmai stabile la clubul arădean. Adept al...
15.06.2015 | 08:25
Eu as vedea O SERIE puternica Dar LIPSESTE SUSTINEREA din partea Ligii Profesioniste a televiziunilor
ADVERTISEMENT

Antrenorul uneia dintre echipele care au promovat în această vară din Liga 3, UTA Bătrîna Doamnă, Roland Nagy, a declarat că lucrurile nu sînt tocmai stabile la clubul arădean. Adept al sistemului cu o singura serie, fostul jucator al Stelei nu ştie încă dacă jucătorii care au dus greul în Liga 3 vor continua şi în Liga 2 şi nu ştie nici dacă UTA va beneficia de o investiţie privată.

“Sînt semne de întrebare legate de viitorul apropiat”

”Incertitudinea asta ne pune în dificultate pentru pregătirea pentru debutului. Sînt cîteva necunoscute. Au fost două promovări, care dau o fundaţie bună. Sînt nişte semne de întrebare legate de viitorul apropiat. Mă refer la jucătorii care au dus greul, liderii, gen Szekely, Strătilă, Botiş, Claudiu Tudor. Din pacate, ei nu sînt sub contract. Sînt doar discuţii şi nu se poate spune nimic concret. Rămîne să iau legătura cu ei. Dorinţa mea e să se rezolve lucrul acesta. Au fost cîteva discuţii despre preluarea privată a clubului. Nu s-a concretizat nimic. Situaţia nu e stabilă. Nu pot spune nimic despre lot. Sînt cîţiva jucători tineri, interesanţi, buni, dar acum sîntem pe altă scenă şi vom juca la alt nivel. Lucrurile se schimbă, unii nu au experienţa necesară”, a spus Roland Nagy la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Bifează al doilea transfer! Cînd va fi PREZENTATĂ achiziţia

“Aştept discuţia cu primarul, bugetul trebuie să fie la nivelul la care activăm, nu ca la Liga 3”

“Eu am avut o discuţie la finalul sezonului. Primarul este plecat şi va reveni la sfîrşitul săptămînii. Eu sînt convins că UTA trebuie să schimbe ceva, iar domnul primar ştie asta. Trebuie să fie alte lucruri prin care să ne menţinem competitivi în Liga 2 şi să facem pasul spre promovare. UTA n-a fost o echipă constantă în Liga 1. Am avut o discuţie şi cu domnul Marius Ţucudean (n.red. – tatăl atacantului de la Steaua, George Ţucudean), care, la rîndul său, a avut o discuţie cu domnul Florin Manea. La Liga 3 şi Liga 4 lucrurile au mers, dar acum, la Liga 2, trebuie să se schimbe nişte lucruri. Bugetul ar trebui să fie la nivelul ligii în care activăm. Au fost şi la noi restanţe, dar am reuşit să menţinem starea pozitivă”.

“Aş dori susţinerea Ligii Profesioniste, a televiziunilor, aici se înfrînează lucrurile”

“Dacă se face o singură serie în Liga 2, sînt lovite sub centură unele echipe, care se chinuie şi au probleme de stabilitate. Eu aş vedea o serie puternică din care promovează trei echipe. Aş vedea o serie puternică precum în Germania sau Spania. Dar lipseşte susţinerea din partea Ligii Profesioniste, a televiziunilor. Aici se înfrînează lucrurile”.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Negoiţă şi Dinu “Vamă”, SCANDAL din cauza unui rapidist!

 “Ne deranjează că nu ştim structura viitorului campionat”

Alexandru Meszar, omul care a reunit toate forţele Aradului pentru păstrarea simbolului UTA, a vorbit pentru www.uta-arad.ro despre viitorul echipei.

“Reuniunea e programată pe data de 7 iulie, preconizăm ca începutul campionatului să fie undeva la sfîrşitul lui august. Într-adevăr, ne deranjează că nu ştim structura viitorului campionat şi nici data exactă a începerii, dar noi avem planul stabilit pentru pregătirea noului sezon”

ADVERTISEMENT

“Obiectivul pe plan managerial este continuarea proiectului acceptat de arădeni acum doi ani. Dorim să avem un club atractiv pentru viitorii parteneri, să nu depăşim bugetul. Acest lucru permite, de fapt, accesarea tuturor fondurilor posibile, dacă nu avem datorii. De asemenea, vrem să atragem lîngă sponsorul principal şi partenerii actuali şi alţi factori din sfera privată. Să avem în continuare echipă la nivelul la care îşi permite Aradul”

“Pe plan sportiv, dorim să continuăm ideea – cum zice şi proiectul – să avem o echipă tînără, arădeană pe cît posibil şi să începem construcţia pentru atunci cînd oraşul Arad dă semnalul pentru Liga I, să nu trebuiască să aducem 15 jucători. Începem să formăm un nucleu cu care să ne putem menţine în Liga I, atunci cînd oraşul ne transmite că are potenţă pentru prima ligă”

ADVERTISEMENT
Tags: