Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 24-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. AC Milan câștigă partida cu Torino. VIDEO

LIVE BLOG Serie A etapa a 24a Program rezultate informatii de ultima ora AC Milan castiga partida cu Torino VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 24-a din Serie A a debutat sâmbătă, 15 februarie, iar meciurile meciurile capete de afiș au fost Lazio – Inter 2-1 și Atalanta – Roma 2-1.


UPDATE, 17 februarie, ora 23:35 / În ultimul meci al rundei, AC Milan a jucat pe teren propriu cu Torino. Milanezii s-au impus cu 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de Ante Rebic în minutul 25.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU GOLUL AICI


UPDATE, 16 februarie, ora 17:57 / Juventus a învins fără probleme Brescia, scor 2-0, într-un meci în care Maurizio Sarri a decis să-l menajeze pe superstarul Cristiano Ronaldo. Golurile ”Bătrânei Doamne” au fost marcate de Dybala (38), Cuadrado (75). Alte rezultate din Serie A:

  • Lecce – Spal 2-1
  • Bologna – Genoa 0-3
  • Atalanta – AS Roma 2-1
  • Udinese – Verona 0-0
  • Sampdoria – Fiorentina 1-5
  • Sassuolo – Parma 0-1.
ADVERTISEMENT

Serie A etapa a 24-a

Etapa începe cu un joc de încălzire, de la ora 16:00, între două echipe din zona subsolului, Lecce – SPAL Ferrara. Lecce a avut o serie excelentă, apogeul fiind succesul din ultima etapă, de la Napoli și a ieșit din pericol, însă SPAL pare a fi una dintre retrogradatele acestei ediții.

De la ora 19:00 Bologna, învingătoare etapa trecută pe Olimpico, în fața Romei, primește o Genoa avidă de puncte. Bologna poate obține cele trei puncte, dar nu trebuie să excludem și șansa Grifonului de a scoate un punct din acest meci.

ADVERTISEMENT

Roma are absențe importante

Primul meci de foc al etapei are loc sâmbătă seară, la Bergamo, o partidă pentru locul 4, ultimul de Champions League. Atalanta primește vizita Romei și se anunță un meci cu goluri și foarte probabil în ambele porți. Roma continuă să aibă probleme de efectiv și în aceste condiții Atalanta are prima șansă.

Ziua de duminică începe în nordul Italiei, la Udine. Friulanii au parte de o vizită deloc plăcută, a Veronei, echipa care a reușit să facă egal la Roma, cu Lazio și să bată acasă pe Juventus. Verona e foarte solidă, bine așezată pe teren și poate scoate cel puțin un punct.

ADVERTISEMENT

Juventus, așteptată să spulbere Brescia

Juventus se poate reface după eșecul de la Verona cu un succes facil acasă în fața Bresciei, formație care cu greu ar putea ieși din zona retrogradării. Torinezii pot obține un succces categoric, pentru a mai spăla din păcate. Oricum, Maurizio Sarri e în pericol, șefii lui Juve redorindu-l pe Max Allegri.

Sampdoria, care a început să își revină și etapa trecută a câștigat la Torino, joacă acasă cu Fiorentina. Alt meci în care nu ne așteptăm la multe goluri. În Sassuolo – Parma cel mai probabil e să vedem goluri în ambele porți, cum se întâmplă deseori între cele două echipe.

Ștefan Radu revine în echipa lui Lazio

Napoli, una dintre cele mai imprevizibile echipe, va evolua în Insula Sardinia, la Cagliari. Napoli e echipa capabilă să bată acasă pe Juventus, să câștige cu goluri multe la Genova cu Sampdoria, dar apoi să piardă acasă cu Lecce și din nou să câștige în Cupă, la Milano, cu Inter.

Luni are loc meciul Milan – Torino, însă până atunci se va ști ce se va întâmpla în meciul vedetă al etapei, locurile 3 contra 1, Lazio – Inter. Un meci în care reintră Ștefan Radu la echipa romană, ambii antrenori, Simone Inzaghi și Antonio Conte, fiind adepții unui joc ofensiv.

Programul etapei a 24-a din Serie A

Sâmbătă, 15 februarie

ora 16:00 Lecce – SPAL Ferrara

ora 19:00 Bologna – Genoa

ora 21:45 Atalanta – Roma

Duminică, 16 februarie, ora 16:00

ora 13:30 Udinese – Verona

Juventus – Brescia

Sampdoria – Fiorentina

Sassuolo – Parma

ora 19:00 Cagliari – Parma

ora 21:45 Lazio – Inter

Luni, 17 februarie, ora 21:45

Milan – Torino

ADVERTISEMENT