LIVE Actualizat 18-09-2021
20:19

Serie A etapa a 4-a. Napoli victorie categorică la Udine și urcă pe locul 1

FANATIK.RO vă prezintă toate informațiile legate de meciurile din cadrul etapei a 4-a din Serie A care au loc începând de vineri, 17 septembrie până luni, 20 septembrie
20.09.2021 | 23:00
Serie A etapa a 4a Napoli victorie categorica la Udine si urca pe locul 1
ADVERTISEMENT
18-09-2021
20:19

Rezultate din etapa a 4-a din Serie A

Vineri, 17 septembrie

Sassuolo – Torino 0-1 (Pjaca 83)

Sâmbătă

Genoa – Fiorentina 1-2 (Criscito 90+8 pen. / Saponara 60, Bonaventura 89)

Inter – Bologna 6-1 (L. Martinez 6, Skriniar 30, Barella 34, Vecino 54, Dzeko 63, 68 / Theate 86)

Salernitana – Atalanta 0-1 (Zapata 75)

Duminică, 19 septembrie, ora 19:00

Empoli – Sampdoria 0-3 (Caputo 31, 52, Candreva 70)

Venezia – Spezia 1-2 (Ceccaroni 59 / Bastoni 13, Bourabia 90+4)

Verona – Roma 3-2 (Barak 49, Caprari 54, Faraoni 63 / Pellegrini 36, Ilic 58-autigol)

Lazio – Cagliari 2-2 (Immobile 45, Cataldi 83 / Joao Pedro 46, Balde 62) – Răzvan Marin a oferit o pasă de gol la golul lui Joao Pedro

Juventus – AC Milan 1-1 (Morata 4 / Rebic 76) / Ciprian Tătăruşanu este rezervă la oaspeţi

Luni, 20 septembrie

Udinese – Napoli 0-4 (Oshimen 24, Rrahmani 35, Koulibaly 52, Lozano 84)

sa

Etapa a 4-a din Serie A are loc în acest weekend și se întinde de vineri, 17 septembrie, până luni, 20 septembrie. De departe această rundă este dominată de tradiționalul duel al celor două mari orașe din Nord, Milano și Torino, confruntarea Juventus – Milan venind însă într-un moment dificil pentru torinezi.

Programul etapei a 4-a din Serie A

Vineri, 17 septembrie, ora 21:45

Sassuolo – Torino

Sâmbătă, 18 septembrie

ora 16:00 Genoa – Fiorentina

ora 19:00 Inter – Bologna

ora 21:45 Salernitana – Atalanta

Duminică, 19 septembrie, ora 19:00

ora 13:30 Empoli – Sampdoria

ora 16:00 Venezia – Spezia

Verona – Roma

Lazio – Cagliari

ora 21:45 Juventus – AC Milan

Luni, 20 septembrie, ora 21:45

Udinese – Napoli

Aceasta deoarece startul de sezon arată un Diavol milanez pus pe fapte mari, în timp ce Juventus nu a reușit încă să bifeze prima victorie, deși l-a recuperat pe bancă pe Massimiliano Allegri, omul care a adus cinci scudetto pentru torinezi. De aceea se anunță un meci extrem de complicat pentru bianconeri.

ADVERTISEMENT

Runda se deschide vineri, 17 septembrie, cu meciul de la Reggio Emilia, stadionul de acasă pentru Sassuolo, în care echipa lui Vlad Chiricheș va întâlni pe Torino într-un joc destul de echilibrat, în care neroverdi au patru puncte iar squadra granata cu unul mai puțin.

Genoa – Fiorentina, meciul echipelor revelație în ultima etapă

Fiorentina joacă la Genova, împotriva Grifonului, două echipe care vin după excelente rezultate obținute pe teren străin. Genoa a reușit o revenire fantastică la Cagliari, unde a câștigat cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0. Fiorentina a făcut un meci perfect la Bergamo, acolo unde se câștigă greu puncte, și a învins fără drept de apel pe Atalanta.

ADVERTISEMENT

Fiorentina chiar este o echipă interesantă în acest sezon, lângă Vlahovic venind sud-americanul Gonzales, care joacă perfect, de parcă ar fi fost în lotul viola de mai bine de un sezon. Cu Vincenzo Italiano pe bancă Fiorentina are anvergura unei echipe care se poate lupta pentru un loc în Europa League sau măcar în Conference League.

Inter primește neînvinsa Bologna a lui Mihajlovic

Sâmbătă, campioana Inter primește vizita Bolognei lui Sinișa Mihajlovic, o formație neînvinsă și care știe bine lecția contraatacului în deplasare. Însă Inter e superioară valoric, are suficiente argumente pentru a se impune, după ce etapa trecută a făcut doar egal pe terenul Sampdoriei și a riscat chiar mai rău de atât în ultimele minute.

ADVERTISEMENT

Tot sâmbătă va fi pe teren și Atalanta, în deplasarea de la Salerno, nou promovata fiind încă fără vreun punct și părând a fi echipa care are cele mai puține șanse de supraviețuire. Problema e că trupa lui Gasperini nu pare a mai avea momentan resursele din ultimele trei stagiuni, care au transformat-o într-o sperietoare pentru granzi și au dus-o pe locul 3 în ultimul sezon.

Cele două echipe romane joacă duminică, de la aceeași oră

Duminică e momentul în care Roma va arăta în orașul lui Romeo și al Julietei, la Verona, dacă are într-adevăr alura unui sprinter care să fugă cel puțin pentru un loc în primele patru, dacă nu pentru fotoliul de lider. Roma lui Mourinho e o echipă total schimbată, în bine, la capitolul feterminare, însă nu a făcut decât un transfer mai important, atacantul Abraham de la Chelsea și de aceea oamenii de fotbal sunt încă sceptici.

ADVERTISEMENT

Pe Olimpico din Roma, Lazio, bătută în Europa League de caraghiosul autogol al portarului Strakosha, vrea să se revanșeze față de tifosi cu o victorie în fața lui Cagliari, echipa lui Răzvan Marin. Care după acel 2-3 acasă cu Genoa are un nou antrenor, Walter Mazzari, dar e greu de crezut că sarzii i-au învățat deja toate cerințele. Dramatică este situația celui mai vechi jucător de la Lazio, fundașul român Radu Ștefan, care doar a stat pe bancă de la venirea ca antrenor a lui Maurizio Sarri.

Ibrahimovic nu vrea să forțeze pentru meciul cu Juventus

Și am ajuns la meciul cheie de duminică seară, pentru că mai avem luni un epilog interesant la Udine, unde va veni Napoli, un meci între două echipe în bună formă. Juventus – Milan rămâne mereu un uriaș punct de atracție, dovadă faptul că partida va fi televizată în direct în mai bine de 140 de țări.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a slăbit enorm forța atacului torinez, incapabil până acum să trimită la podea un adversar. Și, când înainte de jocul direct Juve a pierdut acasă cu nou promovata Empoli e clar că e ceva care nu funcționeză cum trebuie. La Milan ar putea lipsi veteranul Zlatan Ibrahimovic, care mai acuză anumite probleme după ultima accidentare și care a declarat câ atâta timp cât corpul îi dă semnale să nu riște nu o va face.

ADVERTISEMENT