Cele mai citite

Italia în doliu după moartea lui Astori. S-a amânat toată etapa rămasă

Vestea şoc a decesului în cantonamentul Fiorentinei a căpitanului Davide Astori a zguduit fotbalul italian. E posibilă amânarea întregii etape a 27-a din Serie A.
04.03.2018 | 14:05
Italia în doliu după moartea lui Astori. S-a amânat toată etapa rămasă

Italia fotbalistică este sub stare de şoc după anunţul decesului la numai 31 de ani al căpitanului Fiorentinei, Davide Astori, în timp ce se afla în cantonament pentru partida de la Udine din această duminică. 

Deja şeful Ligii profesioniste, Giovanni Malago, a luat decizia de a amâna partida de la Udine, dar a răspuns favorabil şi solicitării clubului Cagliari cu privire la meciul de la Genova, programat în această rundă. 

Serie A în doliu. Decizia Ligii Profesioniste

Însă la nici jumătate de oră de la luarea acestor decizii Malago a revenit cu o hotărâre valabilă pentru toate meciurile ce urmau să se desfăşoare duminică, în cadrul etapei a 27-a. Malago a decis să amâne toate partidele din cadrul acestei runde, din care s-au jucat totuşl sâmbătă meciurile SPAL – Bologna 1-0, Lazio – Juventus 0-1 şi Napoli – AS Roma 2-4.

Duminică erau programate meciurile Udinese – Fiorentina, Genoa – Cagliari, Chievo – Sassuolo, Benevento – Verona, Atalanta – Sampdoria, Torino – Crotone şi derbyul AC Milan – Inter. Urmează să fie comunicată data când vor fi reprogramate aceste jocuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri