Juve, oprită de Zenga! Şapte goluri la Florenţa!

Juve, oprită de Zenga! Şapte goluri la Florenţa!
Zenga şi Stoian au blocat-o pe Juventus. Simy a marcat ca Ronaldo de la Real Madrid

UPDATE: Partide deosebit de interesante şi cu final neprevăzut miercuri seară. Walter Zenga şi Adrian Stoian au reuşit un rezultat imens în lupta pentru supravieţuire, 1-1 acasă cu Juventus, rezultat de care a profitat Napoli, învingătoare cu 4-2 în faţa lui Udinese, după ce oaspeţii au condus cu 1-0 şi 2-1. Golul lui Simy a fost copia acelei bijuterii a lui Cristiano Ronaldo din meciul de Champions League.

Mare dezamăgire pentru Vlad Chiricheş, care în absenţa lui Koulibaly spera să joace primul meci după accidentare, dar a fost preferat Tonelli. Roma a învins cu 2-1 acasă pe Genoa, Torino a făcut 1-1 cu Milan, însă showul serii, după un meci ciudat, cu cartonaş roşu de fiecare parte, a avut loc la Florenţa, unde Lazio a învins Fiorentina, fără suspendatul Ştefan Radu, cu 4-3! Juve mai are 4 puncte avans peste Napoli şi va fi un meci direct la Torino.

VEZI AICI GOLURILE DE LA CROTONE – JUVENTUS

VEZI AICI GOLURILE DE LA NAPOLI – UDINESE

VEZI AICI GOLURILE DE LA ROMA – GENOA

VEZI AICI GOLURILE DE LA TORINO – MILAN

VEZI AICI GOLURILE DE LA FIORENTINA – LAZIO

UPDATE. După victoria de mai devreme a Atalantei la Benevento, 3-0, acum se dispută încă 8 meciuri din runda cu numărul 33.

UPDATE, ora 07:55 / Inter Milano a obținut o victorie fără dubii în fața celor de la Cagliari, scor 4-0 – vezi golurile aici. ”Nerazzurrii” nu au întâmpinat nicio problemă pe Giuseppe Meazza și în urma succesului au urcat pe locul 3 în clasamentul din Serie A și continuă lupta cu AS Roma și Lazio Roma pentru locurile de Champions League.


Serie A LIVE STREAM Crotone – Juventus Napoli – Udinese. Etapa a 33-a din Serie A începe marţi, de la ora 21:45, când este programat meciul Inter – Cagliari. Gazdele au nevoie de o victorie pentru a nu pierde contactul cu AS Roma şi Lazio, formaţii care ocupă locurile trei, respectiv patru, şi care permit calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Serie A LIVE STREAM Crotone – Juventus Napoli – Udinese. Miercuri sunt programate restul de nouă meciuri din etapa a 33-a. De la ora 21:45 se vor disputa meciurile care contează în lupta pentru titlu în prima ligă din Italia. Juventus se va deplasa pe terenul lui Crotone, în timp ce Napoli primeşte vizita lui Udinese.

Serie A LIVE STREAM Crotone – Juventus Napoli – Udinese. Derby de Europa pentru Lazio

Serie A LIVE STREAM Crotone – Juventus Napoli – Udinese. Fiorentina – Lazio, de la ora 21:45, este unul dintre meciurile decisive pentru cupele europene. Formaţia antrenată de Stefano Pioli încearcă să o depăşească pe AC Milan în clasament, în timp ce echipa lui Radu Ştefan are nevoie de puncte pentru a-şi menţine poziţia în primele patru echipe din Serie A.

Închide ×