Fotbal international

De Zerbi, fostul jucător al lui CFR Cluj, o bate pe Inter la debutul pe banca lui Sassuolo. Video

19.08.2018 | 23:58
De Zerbi fostul jucator al lui CFR Cluj o bate pe Inter la debutul pe banca lui Sassuolo Video

Prima etapă din Serie A programează meciuri de sâmbătă și până luni, iar partidele pot fi vizionate pe net, iar toate golurile și fazele importante vor fi și pe fanatik.ro. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:50: Roberto De Zerbi, fostul jucător de la CFR Cluj, a izbutit o victorie mare la debutul pe banca tehnică a lui Sassuolo contra lui Inter Milano.

Sassuolo – Inter Milano 1-0 (Berardi 27. pen) VEZI AICI GOLUL

Bologna – Spal 0-1 ( Kurtic 71) VEZI AICI GOLUL

Empoli – Cagliari 2-0 (Krunic 14, Caputo) VEZI AICI GOLURIL

Parma  – Udinese 2-2 (Inglese 43, Barilla 59 / De Paul pen. 65, Fofana 69)  VEZI AICI GOLURILE


UPDATE, ora 21:15:/ 

Echipele de start pentru partida Sassuolo – Inter Milano:

Sassuolo: Consigli- Lirola, Ferrari, Magnani, Rogerio – Duncan, Magnanelli, Sensi- Berardi, Boateng, Di Francesco

Inter Milano: Handanovic- Dalbert, Miranda, De Vrij,  D’Ambrosio – Vecino, Brozovic – Politano, Martinez, Asamoah- Icardi


UPDATE, ora 20:56 / Torino – Roma 0-1 (Dzeko 89) VEZI GOLUL AICI


UPDATE, ora 18:22 /

S-au anunțat echipele de start pentru primul meci al zilei din Serie A.


UPDATE, ora 23:30:

Napoli s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Lazio, într-un meci în care gazdele au deschis scorul în prima repriză şi au lovit bara în minutele de prelungiri.

Lazio – Napoli 1-2 ( Immobile 26’/ Milik 45+2, Insigne 58) VEZI AICI GOLURILE

UPDATE, ora 21:10.

Lazio – Napoli începe în 20 de minute. Ştefan Radu este titular pe Stadio Olimpico în prima etapă din Serie A:

Lazio (3-5-1-1): Strakosha; Radu, Acerbi, Luiz Felipe; Caceres, Milinkovic-Savic, Badelj, Parolo, Marusic; Luis Alberto; Immobile

Napoli (4-3-3): Karnezis; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Hamsik, Zielinski; Callejon, Milik, Insigne


Noul sezon va avea startul sâmbătă, 18 august, la ora 19:00, cu primul meci în fotbalul italian pentru portughezul Cristiano Ronaldo, transferat în această vară de Juventus de la Real Madrid, Campioana ultimelor şapte ediţii consecutiv, Juventus Torino va deschide noul sezon pe stadionul Bentegodi din Verona, în compania lui Chievo. Apoi, de la ora 21:30 este progrmat primul meci tare al noului sezon, pe Olimpico din Roma, Lazio – Napoli. Oaspeţii vin cu o bancă tehnică nouă, pe care se află experimentatul Carlo Ancelotti. Am fi putut spune confruntare între români, însă titular doar Ştefan Radu este anunţat la Lazio, în timp ce Chiricheş va lua loc la Napoli pe bancă.

Serie A live stream la TV Online. Vezi etapa 1 din Italia pe Facebook

Meciul rundei este, cum aminteam deja, partida de la Roma, dintre Lazio şi Napoli. Se va afla pe teren echipa care a ratat în cel mai dramatic mod cu putinţă, în ultimul sfert de oră al ediţiei precedente, calificarea în grupele Champions League, este vorba de Lazio, pierzând acasă meciul direct cu Inter cu 3-2, milanezii având doar varianta victoriei, în timp ce Lazio se califica şi cu egal. De cealaltă parte vine vicecampioana Italiei, cea care e un adevărat coşmar pentru laziali, sezonul trecut impunându-se pe Olimpico cu scorul de 4-1. Toate golurile și fazele importante ale primei etape se pot vedea și pe fanatik.ro.

Serie A etapa 1 – Program, rezultate și scoruri în Italia

Sâmbătă, 18 august

Chievo- Juventus, ora 19:00

Lazio – Napoli, ora 21:30

Duminică, 19 august

Torino – AS Roma, ora 19:00

Bologna – SPAL, ora 21:30

Empoli – Cagliari , ora 21:30

Parma – Udinese, ora 21:30

Sassuolo – Inter, ora 21:30

Luni

Atalanta – Frosinone, ora 21:30

Partidele AC Milan – Genoa şi Sampdoria – Fiorentina au fost amânate la solicitarea celor două grupări genoveze, ca urmare a tragediei care a lovit oraşul Genova, cu un uriaş pod care s-a prăbuşit în această săptămână, făcând zeci de victime şi sute de morţi.

Lazio – Napoli live stream pe Facebook, sâmbătă, ora 21:30

În ultimele 20 de meciuri directe jucate la Roma Lazio a adunat 9 victorii, 4 meciuri s-au terminat fără învingător şi de 7 ori s-a impus Napoli. Anul trecut a fost un vârtej napoletan, victorie cu 4-1. Ultimul succes acasă pentru Lazio datează din 7 aprilie 2012, când a fost 3-1. E un meci pe care echipa lui Simone Inzaghi nu l-ar fi dorit nici cum în prima etapă, mai ales că Napoli nu a mai pierdut la Roma de şase sezoane, un egal şi cinci succese.

Deşi vorbim de prima etapă a noului sezon Lazio are trei jucători suspendaţi din ultima etapă a ediţiei precedente: Patric, Leiva şi Lulic şi are şi doi indisponibili: Murgia şi noul venit de la Salzburg, Berisha. Napoli nu are suspendaţi, dar nu îi poate folosi pe accidentaţii Meret, Ghoulam şi Youness. Cotele la pariuri sunt uşor favorabile lui Napoli: 2,85 – 3,45 – 2,45.

Iată şi distribuţiile probabile ale celor două echipe:

LAZIO (3-5-2): Strakosha – Luiz Alberto, Acerbi, RADU – Marusic, Parolo, Badelj, Milinkovic-Savic, Caceres – Luis Alberto, Immobile. Antrenor: Simone Inzaghi.

NAPOLI (4-3-3): Karnezis – Hysaj, Koulibaly, Raul Albiol, Mario Rui – Allan, Hamsik, Zielinski – Callejon, Milik, Insigne. Antrenor: Carlo Ancelotti

Vezi aici meciul LIVE STREAM

Torino – AS Roma live online pe net, duminică, de la ora 19:00

Al doilea meci de interes al rundei inaugurale are loc pe Stadionul Olimpic din Torino, acolo unde trupa granata va da piept cu ocupanta locului trei din sezonul anterior, AS Roma. O Romă care şi-a pierdut un jucător foarte important, pe portarul brazilian Alisson Becker, transferat la FC Liverpool pentru 75 milioane euro, dar care a şi adus mulţi jucători de top, precum argentinianul javier Pastore de la PSG, Justin Kluivert de la Ajax, fiul celebrului Patrick Kluivert şi Nzonzi de la FC Sevilla. În ultimele 16 meciuri directe la Torino gazdele au doar două succese, 8 jocuri au fost egal şi de 6 ori a bătut AS Roma. În ultima confruntare, în 2017, a fost 1-0 pentru AS Roma. Ultimul succes torinez este 3-1 în 2016. La pariuri victoria lui Toro are cota 3,45, egalul 3,50 iar succesul romanilor 2,10.

Serie A live stream etapa 1. Vezi online Lazio - Napoli şi Torino - AS Roma. Anul trecut Roma s-a impus cu 1-0 la Torino. Turcul Under, tricou alb, in centrul imaginii
Serie A live stream etapa 1. Vezi online Lazio – Napoli şi Torino – AS Roma. Anul trecut Roma s-a impus cu 1-0 la Torino

Iată şi echipele probabile pentru acest joc:

TORINO (3-5-2): Sirigu – Izzo, Nkolou, Moretti – De Silvestri, Baselli, Meite, Rincon, Berenguer – Iago Falque, Belotti. Antrenor: Walter Mazzari

AS ROMA (4-3-3): Olsen – Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov – Strootman, De Rossi, Pastore – Under, Dzeko, Perotti. Antrenor: Eusebio Di Francesco.

Vezi aici meciul

 

 

 

Tags: