Cele mai citite

Video. Surpriză la Genova. 3-0, min. 90! Ce a făcut Juve până la final

În etapa a 13-a din Serie A Sampdoria a reuşit un rezultat puţin scontat, învingând pe teren propriu cu 3-2 pe campioana Juventus. Napoli se distanţează la patru puncte de torinezi
19.11.2017 | 18:20

Etapa a 13-a din Serie A a debutat sâmbătă cu derbyul Capitalei, câştigat de AS Roma în faţa lui Lazio şi a continuat cu succesul liderului Napoli, 2-1 acasă cu AC Milan. În aceste condiţii, pentru campioana ultimelor şase ediţii, Juventus, a apărut oarecare presiune, mai ales că oamenii lui Massimiliano Allegri mergeau la Genova ,pentru a juca împotriva Sampdoriei, una dintre cele mai în formă echipe din ultimele etape. Sampdoria a reuşit un rezultat mai puţin scontat, să învingă cu 3-2, golurile lui Juventus venind, tardiv, albia în minutele 91 şi 93.

Serie A. Sampdoria – Juventus nu a fost singura surpriză

Înaintea partidei Allegri a anunţat că nu vor juca portarul Buffon şi fundaşul Barzagli, pentru a-şi putea reveni psihic după dezamăgirea de a rata al şaselea şi respectiv al cincilea turneu final de CM. Juventus a dominat teritorial, dar fără a crea mari pericole la poarta genoveză, însă Doria a fost micidială pe contraatac, suprinzând în repetate rânduri o defensivă adversă pe picior greşit mai tot timpul. Rezşita lui Torreira de 2-0, de la marginea careului, poate fi socotită drept golul meciului.

A fost o etapă cu multe rezultate invers decât cele aşteptate. Crotone, echipa lui Adrian Stoian, după ce a învins la Bologna, a pierdut acasă cu Genoa, la primul meci al lui Davide Ballardini (antrenorul italian din Serie A cu nevastă suedeză) pe banca genovezilor. Şi Cagliari a întrerupt la Udine seria neagră, obţinând trei puncte mari în lupta pentru supravieţuire. Egal la Torino, între echipa cu acelaşi nume şi Chievo, cu un gol nevalidat oaspeţilor în penultimul minut.

Fiorentina, cu Ianis Hagi rămas, ca de obicei, pe bancă, abia s-a salvat cu un punct la Ferrara, gol Chiesa în minutul 80, rezultat care a provocat o reacţie destul de dură a fanilor toscani aflaţi în tribune. Benevento pare echipa blesteamtă a campionatului. Cu George Puşcaş pe bancă nou promovata a ţinut 1-1 cu Sassuolo până în minutul 92, când Sassuolo a primit penalty, l-a ratat, dar în următoarea acţiune Sassuolo a marcat şi este al cincilea meci din 13 în care campanii pierd în minutul 90 sau în minutele de prelungiri!

VEZI VIDEO SAMPDORIA

VEZI VIDEO FIORENTINA

VEZI VIDEO BENEVENTO


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri