Fotbal international

VIDEO. Montella îşi salvează scaunul după victoria cu Sassuolo. Ştefan Radu, protagonist înainte de Lazio – Udinese amânat din cauza ploii

UPDATE: Antrenorul Vincenzo Montella şi-a salvat pentru moment scaunul, după ce AC Milan s-a impus în meciul din deplasare cu Sassuolo, scor 2-0 - vezi golurile aici. Milanezii au avut un meci...
06.11.2017 | 09:43
VIDEO Montella isi salveaza scaunul dupa victoria cu Sassuolo Stefan Radu protagonist inainte de Lazio  Udinese amanat din cauza ploii

UPDATE: Antrenorul Vincenzo Montella şi-a salvat pentru moment scaunul, după ce AC Milan s-a impus în meciul din deplasare cu Sassuolo, scor 2-0 – vezi golurile aici. Milanezii au avut un meci lejer pe Mapei Stadium şi au înregistrat a şasea victorie a sezonului în Serie A. În urma acestui succes, Milan a urcat pe locul 7 în clasament, cu 19 puncte, dar sunt departe de primele patru poziţii care asigură participarea în sezonul viitor al Champions League.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

UPDATE: Juventus şi-a făcut singură meciul greu cu Benevento, scor 2-1 – vezi golurile aici. După ce au primit gol în minutul 19, campionii din Serie A au alergat cu disperare după victorie şi au reuşit-o după golurile lui Higuain şi Cuadrado. Torinezii au urcat pe locul secund în clasament şi au ajuns la un punct în urma liderului SSC Napoli, care s-a împiedicat în deplasare cu formaţia Chievo Verona, scor 0-0. Un meci spectaculos a avut loc la Florenţa, AS Roma impunându-se în faţa Fiorentinei, scor 4-2 – vezi golurile aici.

Ploaia s-a dezlănţuit în ultimele ore la Roma, iar partida Lazio Roma – Udinese a fost amânată. Decizia i-a aparţinut arbitrului Luca Banti, care a constatat că mingea nu sare pe Stadio Olimpico. Iniţial, centralul a hotărât ca startul întâlnirii să fie amânat cu o oră, dar cum vremea nu s-a îndreptat a decis ca meciul să nu se joace în această după-amiază. Chiar înainte de decizia arbitrului, Ştefan Radu, care era anunţat titular la Lazio, a ieşit pe teren cu o umbrelă şi i-a anunţat pe stactori că meciul nu se va juca.

Partida se va juca în zilele următoare, o decizie definitivă urmând să fie luată de Liga Italiană de Fotbal. Un alt meci din etapa a XII-a din Serie A, Genoa – Sampdoria, scor 0-2 – vezi golurile aici, a fost aproape de a nu se disputa sâmbătă seară din cauza ploii, dar în cele din urmă arbitrul a decis ca partida să aibă loc aşa cum fusese programată iniţial.

Inter Milano la a treia remiză în Serie A

Partidele de duminică din Serie A au început cu o surpriză, Internazionale Milano nereuşind să treacă pe teren propriu de FC Torino, scor 1-1 – vezi golurile aici. Este al treilea rezultat de egalitate din acest sezon pentru trupa lui Luciano Spalletti, care se află acum la un punct în spatele liderului SSC Napoli, care joacă la această oră în deplasare cu formaţia Chievo Verona.

În primul meci al rundei din Serie A, ieri, FC Crotone, cu mijlocaşul Adrian Stoian titular, a învins, în deplasare, cu 3-2 – vezi golurile aici – după ce a fost condusă cu 1-0 şi 2-1, de Bologna. Jucătorul român a evoluat până în minutul 61, iar după schimbarea sa Crotone a reuşit să întoarcă rezultatul. Omul întâlnirii a fost crotul Ante Budimir, autor al unei dublu pentru Crotone.