Sport

Serie B se vede în România! Cine va transmite la TV meciurile lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma

Meciurile din Liga a doua italiană vor putea fi urmărite și în România. Un post TV a reușit să achiziționeze drepturile de difuzare pentru noul sezon.
17.08.2021 | 19:31
Serie B se vede in Romania Cine va transmite la TV meciurile lui Dennis Man si Valentin Mihaila de la Parma
Cei doi internaționali români vor da startul noului sezon peste câteva zile. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Sunteți curioși să urmăriți evoluțiile internaționalilor români Dennis Man și Valentin Mihăilă în încercarea de a readuce Parma pe prima scenă a fotbalului italian după doar un sezon de „pribegie”? Ei bine, avem o veste care vă va bucura cu siguranță.

Toate meciurile din sezonul 2021-2022 al Serie B vor putea fi urmărite pe Sport Extra TV, începând de vineri, 20 august, la ora 21:30, când este programat chiar debutul „cruciaților”, în lotul cărora se află și legendarul Gianluigi Buffon. Deși a avut „pe masă” o sumedenie de oferte, printre care și cea a Barcelonei, acesta a ales să revină la echipa care i-a ghidat primii pași în fotbalul mare.

ADVERTISEMENT

Veste bună pentru microbiștii români. Meciurile din Serie B se văd la TV

Dintre cele 20 de echipe aliniate la start, doar trei vor avea șansa de a pătrunde în elita fotbalului italian. Dacă primele două poziții sunt direct promovabile, ultima se decide în urma unui sistem de tip play-off între locurile 3-8.

La polul opus, trei formații vor retrograda direct, în vreme ce a patra se va decide printr-un meci de baraj între locurile 16 și 17. Sport Extra TV este disponibil pentru abonații Digi, Vodafone, Telekom și Focus Sat, dar meciurile din Serie B vor putea fi urmărite și online, contra cost, fie live, fie înregistrat, pe platforma dedicată, live.sportextra.ro.

ADVERTISEMENT

Man și Mihăilă, lăudați de presa italiană după primul sezon la Parma

Judecând după evoluțiile din stagiunea precedentă, fanii se așteaptă ca Dennis Man și Valentin Mihăilă să readucă echipa în primul eșalon. Și nu doar ei au rămas impresionați de tinerii internaționali români.

Marele transfer din ianuarie nu a trădat aşteptările, dar nu a reuşit să conducă echipa spre o salvare miraculoasă. Dennis Man a arătat calităţi extraordinare în cele 14 apariţii din Serie A, dar contribuţia sa nu a fost decisivă pentru soarta echipei.

ADVERTISEMENT

Ultima accidentare l-a scos din lot într-un final de sezon foarte amar pentru Parma. Cea mai bună performanţă a sa este, fără îndoială, cea împotriva lui AS Roma.

Cu o viteză înfricoşătoare, a semănat panică în rândul oaspeţilor, după care i-a oferit lui Mihăilă o pasă de gol. Reuşita împotriva lui Benevento a fost, de asemenea, foarte frumoasă, dar nu suficient de utilă în privința rezultatului.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului au spus în ultima vreme că Parma va renaşte alături de el și Mihăilă, jucători care vor contribui la construirea un viitor de succes.

Valentin Mihăilă este una dintre rarele note fericite din acest sezon. E evident că accidentarea sa a afectat echipa atunci când situația era deja disperată sau aproape disperată.

O problemă fizică pe care o avea deja de la achiziție l-a obligat să stea pe bancă mult timp la începutul campionatului. De asemenea, o altă accidentare l-a scos din joc pe finalul sezonului.

La mijlocul stagiunii, cu siguranță a fost cel mai bun dintre ducali în ceea ce privește performanța, chiar dacă, paradoxal, momentul său de vârf coincide cu sosirea lui D’Aversa și cu sfârșitul speranțelor de a rămâne în Serie A”, au scris jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT