News

Serie de accidente pe Autostrada A1. Două mașini au fost distruse de flăcări

Serie de accidente înregistrate pe Autostrada A1, mai multe mașini fiind implicate într-un carambol
24.07.2021 | 11:12
Serie de accidente pe Autostrada A1 Doua masini au fost distruse de flacari
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de trei maşini s-au lovit pe Autostrada A1, în dreptul ieşirii spre localitatea sibiană Veştem. În urma impactului, două dintre autoturismele implicate în accident au luat foc.

Din fericire, toți pasagerii au reuşit să iasă din automobile până la sosirea pompierilor. Vorbim despre patru persoane. Două dintre acestea au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol şi au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

Serie de accidente pe A1

Pompierii au reuşit să stingă flăcările în scurt timp, dar pagubele au fost serioase pentru proprietarii autoturismelor.

Din păcate, o femeie a murit într-un accident produs pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, după ce maşina condusă de soţul ei a intrat sub remorca unui TIR.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a scăpat cu viaţă, dar este în stare de şoc. Femeia a fost decapitată, iar surse din anchetă spun că la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Accidentul a avut loc la kilometrul 116 al autostrăzii A 1. Primele date de la faţa locului arată că şoferul unui Mercedes a intrat cu partea dreaptă a autovehiculului sub remorca unui TIR, autoturismul fiind zdrobit sub remorcă.

ADVERTISEMENT

Soţia şoferului, în vârstă de 47 de ani, a murit pe loc, rănile sale fiind extrem de grave. Martorii povestesc că femeia a fost efectiv decapitată. Şoferul a ieşit singur din autovehicul.

News.ro a transmis că în zona accidentului nu există urme de frânare. Şoferul TIR-ului a declarat că circula cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT

Pe prima bandă era coloană de autovehicule, însă banda a doua era liberă, au declarat surse din poliţie.

Conform acestora, viteza estimată cu care circula autoturismul implicat în accident era de 100 de kilometri pe oră.

Cei doi soţi aflaţi în autoturism se îndreptau spre casă, într-o comună din judeţul Vâlcea.

ADVERTISEMENT