Sport

Serile de Champions League aduc profit pe măsură! Cum câștigi peste 27.000 de lei cu doar 30 pariați

Marți și miercuri revine fotbalul de Champions League, cu spectacol și multe oportunități de a câștiga sume consistente la pariuri.
03.10.2022 | 09:55
Serile de Champions League aduc profit pe masura Cum castigi peste 27000 de lei cu doar 30 pariati
Serile de Champions League aduc profit pe măsură! Cum câștigi peste 27.000 de lei cu doar 30 pariați. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Champions League a lipsit din meniu în ultimele 3 săptămâni, timp în care și-au făcut loc partidele din UEFA Nations League. Care, la rândul lor, au adus sume uriașe în buzunarele pariorilor inspirați.

Serile de Champions League aduc profit pe măsură! Cum câștigi peste 27.000 de lei cu doar 30 pariați

Pentru a rămâne în zodia profitului la pariuri, FANATIK propune un bilet care poate aduce peste 27.000 de lei în conturi. Și asta cu o investiție mică, de doar 30 de lei. Asta și cu ajutorul super bonusurilor oferite de Superbet, la care trebuie să mai adaugi doar un pic de inspirație pentru câștiguri fabuloase.

ADVERTISEMENT

Sunt 11 selecții din meciurile de Champions League, dintre care șapte sunt în meciurile de marți. Iar prima cotă aleasă este sub 3,5 goluri la partida Bayern Munchen – Viktoria Plzen. Bavarezii nu mai arată aceeași forță în ofensivă ca în sezoanele precedente, iar acest lucru poate fi speculat.

Bilet Superbet Champions League
Bilet Superbet Champions League

Mergem apoi la Milano, de unde selectăm și cea mai mare cotă pe bilet. Inter – Barcelona este o partidă crucială pentru ambele echipe. Deși au pierdut la Munchen, cu Bayern, catalanii au demonstrat și atunci că au o forță de joc incontestabilă. Pornesc cu prima șansă în fața lui Inter, care nu a început grozav sezonul. Vom risca pentru o cotă de 3,20 și mizăm pe o victorie la minimum două goluri a Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Tottenham, cotă foarte bună pentru o victorie pe terenul lui Eintracht Frankfurt. Nemții, învinși clar acasă de Sporting Lisabona

Ne întoarcem în Germania, unde Eintracht Frankfurt primește vizita lui Tottenham. Nemții au fost învinși clar în precedentul meci acasă, 0-3 cu Sporting. Este de așteptat să aibă dificultăți și cu Spurs. Cotă 2,10 pentru 2 solist.

Tot în grupa D, Sporting Lisabona merge în sudul Franței pentru a înfrunta pe Marseille. Gazdele nu mai au nimic de pierdut în grupă și se vor arunca în atac din primul minut. Cotă 1,75 pentru ambele marchează.

ADVERTISEMENT

La Amsterdam se joacă Ajax – Napoli, un duel între două echipe care au înscris împreună 12 goluri în primele două etape ale grupei. Deci avem toate motivele să mergem pe ambele marchează, la cotă 1,53.

Liverpool, așteptată să facă spectacol contra lui Rangers. Trupa lui Jurgen Klopp trebuie să se revanșeze pentru startul modest de sezon

Liverpool – Rangers se anunță cel mai dezechilibrat meci al zilei. Scoțienii au un start de sezon foarte modest, iar Liverpool a fost și ea sub așteptări până acum. De așteptat ca elevii lui Jurgen Klopp să dea multe goluri, pentru a-și reface moralul. Cotă 2,15 pentru o victorie la minim trei goluri diferență pentru “cormorani”.

ADVERTISEMENT

În fine, ultimul meci de marți ar fi Porto – Leverkusen, unde gazdele trebuie să joace doar la victorie. Mizăm și aici pe goluri și vom alege ambele marchează la 1,65.

Mai avem patru partide miercuri, la cote care ar presupune ceva mai puțin risc. Dar sunt foarte importante pentru că ne ajută să profităm de bonusurile excelente pe care le oferă Superbet. În acest caz primim 30 la sută din câștig pentru că avem 11 selecții pe bilet. Astfel, s-ar încasa peste 6.000 de lei doar din SuperBonus.

Juventus nu mai are voie să facă pași geșiți în Champions League. Victoria cu Maccabi Haifa, singura opțiune pentru “Bătrâna Doamnă”

Juventus a pierdut primele două meciuri din grupă și nu are voie să facă pași greșiți în dubla cu Maccabi Haifa care urmează. Victoria acasă e obligatorie, așa că vom alege cota de 1,30 propusă la 1 solist.

Chelsea – AC Milan este una dintre partidele atractive de miercuri, dar în care ne așteptăm ca ambele formații să își asume puține riscuri. Facem și noi la fel și alegem sub 3,5 goluri, la cotă 1,40.

Bilet Superbet Champions League
Bilet Superbet Champions League

Sevilla – Dortmund ar trebui să fie, prin definiție, o partidă în care să se joace totul pe cartea atacului. Spaniolii au dezamăgit până acum în grupă, dar sigur vor forța miercuri în atac. Cotă 1,65 pentru ambele marchează.

Benfica – PSG, talent pur la Lisabona pe “Estadio da Luz”. De așteptat multe goluri într-o asemenea confruntare

Și dacă tot vorbim de atacuri stelare, Benfica – PSG se anunță spectacol total. Cu așa potențial ofensiv la francezi, pare imposibil că apărarea portughezilor poate rezista. Dar și Benfica a demonstrat că are mult talent în atac. 1,53 pentru ambele marchează.

Acestea sunt cele 11 selecții FANATIK pentru serile de Champions League, dar fiecare poate găsi multe variante pentru a face profit. În plus, nu trebuie uitat de bonusurile de excepție pe care Superbet le oferă pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT