Fotbal international

Serio Ramos, amendat cu 250.000 de euro! Va fi pus să planteze copaci! Care e motivul

19.07.2019 | 18:25
Serio Ramos amendat cu 250000 de euro Va fi pus sa planteze copaci Care e motivul

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, a primit o sancţiune uriaşă din partea comunităţii din Alcobendas, o localitate de lângă Madrid. Consiliul Local din orăşel a amendat compania pe care fundaşul “Los Blancos” o deţine cu suma de 250.000 de euro pentru tăierea unor stejari seculari din localitate!

Sergio Ramos, amendat cu 250.000 şi pus să planteze copaci. Consiliul Local a votat în unanimitate!

Decizia a fost votată în unanimitate de consilierii micuţei comune din apropierea capitalei Spaniei, iar sancţiunea nu se opreşte aici. Pe lângă amenda financiară uriaşă, Sergio Ramos şi compania sa sunt obligaţi să repare manual daunele provocate comunităţii, urmând să planteze de trei ori mai mulţi copaci decât au tăiat!

Firma deţinută de starul celei mai titrate echipe de club din lume este acuzată că a pus la pământ fără autorizaţie undeva între 50 şi 90 de arbori (pini, plopi şi stejari seculari). Ramos s-ar putea alege chiar şi cu dosar penal după această “ispravă”, ştiut fiind că legile din Spania pentru protecţia mediului sunt printre cele mai aspre din întreaga Uniune Europeană.

Lovitura financiară ar fi uriaşă pentru orice om normal, însă probabil că Ramos nici nu o va resimţi! Pentru fundaşul lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, cei 250.000 de euro reprezintă doar salariul pe o săptămână din contractul său, scandent în 2020. În acest moment, doar Eden Hazard, nou venit în trupa de pe Bernabeu, şi Garreth Bale , galezul de care şefii Madridului se chinuie cu disperare să scape, îl depăşesc la câştiguri salariale pe Ramos după plecarea lui Cristiano Ronaldo.

 

Tags: