Carousel hot news

HORROR! Şerpii INVADEAZĂ România! De unde a pornit DEZASTRUL!

Sute de localnici din comuna carasana Ticvaniul Mare traiesc de cateva zile o adevarata drama. Satul este terorizat de sute de şerpi, care si-au facut aparitie odata cu incalzirea vremeii. Şerpii au...
Autor: Ionuţ Cataramă | 30.05.2015 | 18:29
HORROR! Şerpii INVADEAZĂ România! De unde a pornit DEZASTRUL!

Sute de localnici din comuna carasana Ticvaniul Mare traiesc de cateva zile o adevarata drama. Satul este terorizat de sute de şerpi, care si-au facut aparitie odata cu incalzirea vremeii. Şerpii au ajuns sa le intre si in casa.

In vara anului trecut, intr-o locatie de pe raza comunei a fost demolata o casa batraneasca, iar printre ruine au fost identificati atunci sute de şerpi.

Zilele acestea, odata cu incalzirea vremii, acestia au inceput sa reapara in toata localitatea. Satenii sustin ca nu e voie sa-i omori pentru ca ei isi aduc aportul la pastrarea echilibrului ecologic, dar din nefericire reptilele au invadat beciurile, curtile, gradinile, pana chiar si odaile localnicilor si se catara si pe peretii caselor distrugand cuiburile si puietul de randunica, noteaza radioresita.ro.

Potrivit specialistilor in herpetologie, din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, serpii identificati in comuna Ticvaniul Mare sunt pui de Zamenis longissimus sau sarpele lui Esculap, specie neveninoasa identificata si anul trecut pe raza satului Secaseni, arondat comunei Ticvaniul Mare.

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!