News

Serviciul de Permise Galați și-a suspendat activitatea din cauza unor suspiciuni de infectare cu COVID-19. Sute de programări, amânate

16.07.2020 | 10:48
Serviciul de Permise Galati sia suspendat activitatea din cauza unor suspiciuni de infectare cu COVID19 Sute de programari amanate
ADVERTISEMENT

Activitatea Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto din Galaţi a fost suspendată, joi, din cauza unor suspiciuni de infectare cu COVID-19.

Decizia a venit după ce unul dintre angajații instituției s-a simțit rău, a acuzat simptome, şi a rămas izolat la domiciliu până la aflarea rezultatului testului de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Măsura de precauție luată de autorități a făcut ca sute de programări din cursul acestor zile să fie amânate până la o dată ulterioară, când activitatea se va putea relua în condiții de maximă siguranță epidemiologică.

Activitatea Serviciului Permise Galați, suspendată din cauza unor suspiciuni de infectare cu COVID-19

În cursul zilei de joi, 16 iulie, nu se derulează nicio activitate cu publicul şi nu se dau examene la sală şi la traseu, la centrele din Galaţi şi din Tecuci.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că aproximativ 400 de programări au fost amânate. Decizia vine după ce unul dintre angajații instituției s-a simțit rău. Acesta a făcut testul şi acum așteaptă rezultatul, iar instituția a fost închisă în mod preventiv.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, prefectul de Galaţi, Gabriel Avrămescu, a informat că toate activităţile programate în cursul zilei de joi vor fi reprogramate la o dată ulterioară.

ADVERTISEMENT

”Fac un apel la maturitatea şi responsabilitatea tuturor cetăţenilor Judeţului Galaţi! Covid-19 nu este o glumă, iar luarea în derâdere a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu ne salvează viaţa!

Haideţi să lăsăm teoriile conspiraţiilor deoparte şi să vedem că realitatea este dură şi fără respectarea măsurilor de igienă şi siguranţă va fi aproape imposibil să facem faţă acestui inamic invizibil! Noi suntem la datorie şi facem tot ce este omeneşte posibil, dar avem nevoie de ajutorul tuturor cetăţenilor.”, a transmis Avrămescu.

ADVERTISEMENT

Județul Galați, peste 1.300 de cazuri de infecție cu COVID-19

În ultimele zile, județul Galați a fost lovit de o intensificare a pandemiei de coronavirus. Peste 1,300 de persoane sunt infectate pe raza așezării din Moldova.

Situația e din ce în ce mai gravă și la spitalul din orașul Galați. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, în total, în interiorul unităţii medicale sunt 95 de medici, asistente şi îngrijitoare care au COVID-19. În focarul de la spitalul din Galați s-au infectat şi cel puţin 25 de pacienţi.

ADVERTISEMENT