Life

Sese de la Mireasa, tată pentru a doua oară. Iubitul Giovanei a făcut primele declarații

Sese de la Mireasa a devenit tată pentru a doua oară. Partenerul Giovanei a făcut primele dezvăluiri despre micuțul său.
09.07.2024 | 12:35
Sese de la Mireasa tata pentru a doua oara Iubitul Giovanei a facut primele declaratii
Sese de la Mireasa a devenit tată pentru a doua oară. Partenerul Giovanei a făcut primele dezvăluiri despre micuțul său. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sese de la Mireasa, tată pentru a doua oară. Iubitul Giovanei a făcut primele declarații. Băiețelul cuplului este perfect sănătos, drept dovadă fosta participantă a emisiunii de la Antena 1 a fost deja externată din spital.

Sese de la Mireasa a devenit tată pentru a doua oară. Partenerul Giovanei a făcut primele dezvăluiri despre micuțul său

Sese de la Mireasa a devenit tată pentru a doua oară. Partenerul Giovanei a făcut primele dezvăluiri despre micuțul său care a primit un nume special în momentul în care a venit pe lume. Părinții săi radiază de fericire.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți ai show-ului matrimonial de la Antena 1 se bucură de faptul că sunt în formulă completă având în vedere că au o fetiță pe nume Hurrem. Băiețul a primit la rândul său un prenume diferit și deosebit, și anume Ares.

„Suntem în formulă completă! Au sosit acasă, au stat doar 3 zile în spital. A născut natural, totul este bine. Giovi se simte bine, recuperarea a fost mai rapidă față de la Hurri.

ADVERTISEMENT

Bebe e bine, a avut 2990 grame, tot 50 de centimetri, exact ca Hurrem, totul e bine”, a declarat Sese de la Mireasa pentru spynews.ro. Fostul finalist din sezonul 5 a spus și cum a reacționat fetița născută în 2023.

Sese și Giovana de la Mireasă, în formulă completă

Sese și Giovana de la Mireasa sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Fiul lor s-a născut pe data de 25 iunie, familia lor mărindu-se, cei mici fiind adevărata lor bogăție.

ADVERTISEMENT

Cei doi au postat și o imagine cu bebelușul, fostul concurent de la Antena 1 având un mesaj emoționant pentru partenera de viață. I-a transmis că o iubește și că este puternică pentru că i-a oferit doi copii frumoși.

„Îl cheamă Ares. Stăteam cu Giovi și ceea ce-i plăcea ei nu-mi plăcea mie, nu ajungeam la un numitor comun, ne uitam așa pe la nume și l-am găsit, am văzut semnificația lui, am văzut și într-un serial.

ADVERTISEMENT

Am zis hai să o punem pe Hurrem să-i aleagă numele, am făcut trei bilețele cu nume și fetița a ales tot Ares și așa a rămas. Ares mi-a plăcut și mie, dar și lui Giovi. Acasă când a venit tot zicea că bebe, e foarte protectoare așa. 

Giovi tot i-l dă în brațe să-l pupe, să-l țină așa în brațe, dar așa puțin. Acum ea e fetiță mare, se dă singură jos din pat, merge singură. Încă nu ne-am gândit la botez, dar trebuie să ne gândim să vedem”, a mai spus Sese de la Mireasa, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT