Life

Sese și Giovana de la Mireasa s-au logodit. Cum a reacționat mama concurentei de la Antena 1

Sese și Giovana, doi dintre concurenții emisiunii matrimoniale Mireasa, au făcut pasul cel mare. Frumoasa blondină a fost cerută în căsătorie într-un cadru romantic.
24.05.2022 | 15:25
Sese si Giovana de la Mireasa sau logodit Cum a reactionat mama concurentei de la Antena 1
Sese și Giovana de la Mireasa, logodnă pe yacht. Cu a reacționat mama tinerei. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți de la Antena 1 s-au logodit, tinerii fiind în culmea fericirii de când sunt împreună. S-au bucurat de o ieșire superbă în afara casei, unde declarațiile de dragoste și planurile de viitor au curs lanț, la fel și surprizele.

Sese și Giovana de la Mireasa, logodnă pe yacht. Declarația făcută de mama tinerei

Sese și Giovana au sărbătorit mai apoi pe un yacht, unde blondina a avut parte de o surpriză de proporții. Concurenta de la Mireasa a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul ferm și hotărât nu a întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

„Inima mea frumoasă. Te-aș privi întruna”, i-a spus tânărul partenerei sale de viață, la un picnic pe plajă, conform a1.ro.

„O să mă privești întruna toată viața”, a completat Giovana care este foarte sigură pe sentimentele ei.

ADVERTISEMENT

„Și nu o să mă plictisesc niciodată făcând asta”, a adăugat Sese.

„Mă porți în suflet oricum, mereu”, a încheiat Giovana în show-ul moderat de Simona Gherghe.

Frumoasa blondină a primit un buchet imens de 100 de trandafiri albi și unul roșu în mijloc din partea partenerului de viață. Momentele de bucurie nu s-au oprit aici, Sese oferindu-i Giovanei toată atenția din lume.

ADVERTISEMENT

Mama Giovanei, în lacrimi după logodna tinerei

Giovana și Sese de la Mireasa au primit felicitări din partea concurenților din casă, dar și de la mama tinerei. Femeia a intrat în direct în emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, unde nu a reușit să-și păstreze emoțiile.

Mama frumoasei blondine nu a putut să lege prea multe cuvinte și a izbucnit în lacrimi de bucurie.  Prezentatoarea Gabriela Cristea a liniștit-o pe aceasta spunându-i că este o veste bună, pe 18 iulie urmând ca cei doi să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

ADVERTISEMENT

„Felicitări, vă doresc să fiți fericiți cum sunteți acum”, a spus cea care i-a dat naștere Giovanei, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT