Fotbal international

Sevilla a ajuns la Cluj pentru meciul cu CFR. VIDEO EXCLUSIV cu sosirea spaniolilor la hotel

19.02.2020 | 15:23
Sevilla a ajuns la Cluj pentru meciul cu CFR VIDEO EXCLUSIV cu sosirea spaniolilor la hotel
ADVERTISEMENT

Delegația echipei FC Sevilla a ajuns la Cluj pentru meciul cu CFR din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Sevilla a ajuns la Cluj pentru meciul cu CFR

Lotul echipei spaniole FC Sevilla a aterizat la ora 14:00 pe aeroportul din Cluj, acolo unde andaluzii vor juca joi partida cu CFR din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Jucătorii antrenați de Julen Lopetegui au mers de la aeroport direct la Grand Hotel Italia, acolo unde este cazată și naționala de baschet masculin a Spaniei care va întâlni tot joi reprezentativa României în preliminariile Campionatului European din 2021.

Posted by Fanatik.ro on Wednesday, February 19, 2020

Sevilla, antrenament oficial în Gruia

Tehnicianul Julen Lopetegui și unul dintre jucători vor susține o conferință de presă la ora 18:30, iar o jumătate de oră mai târziu formația spaniolă va efectua antrenamentul oficial pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT

Oficialii de la CFR Cluj le-a propus adversarilor să efectueze ședința de pregătire pe un alt teren pentru a proteja gazonul arenei pe care se va disputa meciul, dar spaniolii au refuzat acest lucru.

CFR Cluj – Sevilla e sold-out

Antrenorul Julen Lopetegui a deplasat la Cluj următorii 22 de jucători: Vaclik, Bono, Alfonso, Jesus Navas, Kounde, Diego Carlos, Sergi Gomez, Reguilon, Escudero, Gudelj, Fernando, Joan Jordan, Banega, Oliver Torrres, Franco Vazquez, Rony Lopes, Suso, Ocampos, Nolito, Munir, De Jong și En-Nesyri.

ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – Sevilla, care se va disputa joi, 20 februarie, de la ora 19:55, în prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League, e sold-out, interesul pentru acest joc fiind unul uriaș.

Petrescu crede că echipa sa a re nevoie de noroc

Juan Emmanuel Culio a prefaţat meciul CFR Cluj – Sevilla într-un interviu pentru presa din Spania. Fostul mijlocaş central al campioanei României a tras un semnal de alarmă şi a susţinut că formaţia andaluză va avea probleme în dubla contra elevilor lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare duelului din Gruia şi a susţinut că echipa lui are nevoie şi de puţin noroc ca să obţină un rezultat pozitiv în faţa spaniolilor.

ADVERTISEMENT