Fotbal international

Sevilla-Barcelona 2-0. Victorie mare pentru andaluzi la debutul lui Boateng. Urmează returul de pe Camp Nou

23.01.2019 | 23:44
SevillaBarcelona 20 Victorie mare pentru andaluzi la debutul lui Boateng Urmeaza returul de pe Camp Nou

FC Sevilla a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Barcelona în manșa tur din sferturile de finală ale Cupei Regelui, într-o partidă în care Kevin-Prince Boateng a debutat oficial pentru catalani.

Boateng nu s-a remarcat în mod deosebit și a fost înlocuit în minutul 63. Valverde a aliniat un prim 11 format din multe rezerve, Messi nici măcar nefăcând parte din lot pentru acest joc. Chiar și așa, nimic nu este decis, săptămâna viitoare urmând să se dispute returul de pe Camp Nou, acolo unde Sevilla are rezultate de coșmar.

Golurile acestui meci au fost înscrise în partea secundă de Sarabia și de Ben Yedder.

Min. 76 – GOOOOOL SEVILLA! Ben Yedder dublează avantajul gazdelor

Min. 58 – GOOOOOOL SEVILLA! Sarabia deschide scorul


Min. 1 – A început meciul

UPDATE. Echipele de start. Boateng debutează în această seară pentru Barcelona. Ernesto Valverde folosește un sistem 4-4-2, iar mulți jucători importanți au rămas pe banca de rezerve.

  • Sevilla (3-5-2): Soriano; Mercado, Kjaer, Sergi Gómez; Navas, Sarabia, Banega, Amadou, Escudero; Ben Yedder, Promes
  •  Barcelona (4-4-2): Cillessen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Semedo; Rakitic, Arthur, Vidal, Aleñá; Boateng, Malcom

Partida Sevilla – Barcelona are loc miercuri, 23 ianuarie, cu începere de la ora 22:30 și contează drept manșă tur a sfertului de finală din Cupa Spaniei. Este pentru a treia oară în acest sezon când cele două echipe se află față în față, după Supercupa Spaniei și după duelul din campionat, ambele revenind catalanilor, cu 2-1 și respectiv 4-2. Și până la finalul acestui sezon vor mai urma un meci de campionat la Sevilla și returul din Cupă de pe Nou Camp.


Partida de la Sevilla vine într-un moment în care Levante, formația eliminată de Barcelona în optimi, a făcut o plângere scrisă la mai multe foruri din Spania, cerând ca acest joc să fie amânat până la rezolvarea situației descrise de clubul din Valencia. Levante contestă prezența pe teren la partida tur, de la Valencia, câștigată de gazde cu 2-1, a jucătorului Chumi, care nu ar fi fost eligibil pentru acel meci. Cei de la Levante au primit răspuns nefavorabil din partea Comisiei de competiții pe motiv că plângerea scrisă a fost formulată prea târziu. Acum cazul a ajuns la Tribunalul de sport din Spania, dar nu s-a dictat amânarea meciului de la Sevilla.

Sevilla – Barcelona LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Meciul Sevilla – Barcelona se joacă miercuri, 23 ianuarie, de la ora 22:30 în cadrul manșei tur a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei pe stadionul Sanchez Pizjuan din capitala Andaluziei. Partida nu este transmisă pe nici un post de televiziune din România. Puteți fi la curent cu ceea ce se întâmplă la Sevilla, în meciul de Cupă, intrând pe site-ul FANATIK.RO, urmărind desfășurarea jocului în format LIVE VIDEO.

În vederea acestei partide antrenorii celor două echipe au serioase probleme de efectiv. Dacă FC Sevilla are doar probleme medicale, care scot din luptă patru jucători importanți, la Barcelona, în afara indisponibililor Samuel Umtiti și Ousmane Dembele, cei care nu se vor afla pe teren reprezintă decizia antrenorului Ernesto Valverde.

Nou venitul Kevin Prince Boateng, convocat pentru meciul din Cupa Spaniei

Care i-a lăsat acasă pe Leo Messi și pe Sergio Busquets și nu îl va folosi pe portarul ter Stegen, în Cupă acesta lăsând locul lui Cillessen. În apărare vor juca Semedo, Pique, Lenglet și Alba, la mijloc Arthur, Vidal și Rakitic, iar în atac Malcom, Suarez și Coutinho, iar pe bancă se va afla nou venitul Kevin Prince Boateng, deși are un singur antrenament cu catalanii.

FC Sevilla - FC Barcelona. Philippe Coutinho e titular în Cupă și ar putea fi și în campionat, în urma accidentării lui Dembele
FC Sevilla – FC Barcelona. Philippe Coutinho e titular în Cupă și ar putea fi și în campionat, în urma accidentării lui Dembele

Și absențele Sevillei sunt grele, pentru că nu vor putea fi pe teren, accidentați, Munir, fostul atacant al Barcelonei, adus în această iarnă, Gnagnon, Nolito și Gonalons. Drept urmare, cotele la pariuri sunt sensibil egale, 2,75 pentru victoria gazdelor, 2,45 pentru catalani și 3,55 la egal. În schimb mult mai plauzibilă e varianta înscriu ambele echipe, care are o cotă joasă, 1,50.