Heynckes, omul record! Performanţă de excepţie realizată de german în Champions League

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
04/04/2018, 08:19
Heynckes, omul record! Performanţă de excepţie realizată de german în Champions League

În urma succesului înregistrat marţi seară în partida Sevilla – Bayern Munchen 1-2, tehnicianul bavarezilor este primul antrenor care a ajuns la 12 victorii consecutive în Champions League.

Heynckes a început construirea acestui record în sezonul 2012-2013. Atunci, Bayern a câştigat ambele meciuri din sferturile de finală şi semifinale (împotriva formaţiilor Juventus Torino şi FC Barcelona) înainte de a învinge Borussia Dortmund în finală.

Bavarezii au avut şi noroc în meciul Sevilla – Bayern Munchen 1-2

Heynckes a plecat la finalul acelui sezon de la Bayern Munchen, dar a revenit în această iarnă după plecarea lui Carlo Ancelotti. Sub conducerea sa, bavarezii au reuşit patru succese în faza grupelor (cu Celtic Glasgow, de două ori cu Anderlecht Bruxelles şi cu Paris Saint-Germain) şi trei în fazele eliminatorii (două cu Beşiktaş Istanbul şi unul cu FC Sevilla).

Campioana Germaniei a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinalele Champions League, după meciul Sevilla – Bayern Munchen 1-2. Bavarezii au avut un start ezitant şi se credea că Sevilla va mai reuşi o surpriză, dar Bayern s-a trezit la momentul oportun şi cu noroc s-a impus în prima manşă.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×