Fotbal international

Bavarezi euforici, Heynckes avertizează: “Va fi greu cu Sevilla!”

Campioana Germaniei exultă dupa ce şi-a aflat adversarul din sferturile Champions League. FC Sevilla - Bayern nu este însă şi pe placul lui Heynckes.
16.03.2018 | 17:29
Bavarezi euforici, Heynckes avertizează:
ADVERTISEMENT

La Munchen tragerea la sorţi a partidelor din cadrul sferturilor de finală ale Champions League a fost urmărită la baza de pregătire,  din sala de presă, care este situată imediat lângă bucătărie. Aşa că, în mirosul tradiţionalelor şniţele, lângă care a mers şi un pahar cu bere toată lumea aşteptat să vadă dacă Bayern va avea noroc sau va da de o nucă foarte tare de spart.

FC Sevilla este o echipă abordabilă pentru visul calificării în semifinale. Imediat Frank Ribery a scris pe contul său că nu a mers niciodată în capitala Andaluziei şi abia aşteaptă să o facă acum. Thomas Muller e convins că după mai mulţi ani a venit din mou momentul ca Bayern să se bată pentru trofeu şi ar face-o tot sub bagheta lui Heynckes.

Sevilla – Bayern. Muller consideră că a venit momentul pentru un nou trofeu Champions League

Un optimism debordant s-a instalat printre bavarezi, care nu văd cum echipa pregătită de italianul Vincenzo Montella ar putea sta în calea maşinăriei germane. Muller şi colegii lui parcă nici nu ar şti ce nume mare a fost decapitat de Ben Yedder în optimi, cel al lui Manchester United, chiar pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Singurul rămas cu capul pe umeri este antrenorul Jupp Heynckes. Acesta spune că ar fi preferat pe englezi sau pe Roma ori Juventus în locul oricărei echipe din Spania. Şi aceasta deoarece are o experienţă vastă acumulată în Primera Division, el fiind trecut şi pe la Real Madrid timp de un sezon, suficient să mai bifeze un Champions League pentru galactici. Heynckes cere multă prudenţă şi asigură că ambele meciuri cu Sevilla vor fi mult mai grele decât şi-ar închipui tot cei care văd o dublă formală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri