Sevilla a visat! Maşina germană de fotbal s-a trezit la timp

Bayern Munchen a avut o partidă mai grea decât se credea la Sevilla, în prima manşă a sferturilor de finală ale Champions League. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!
03.04.2018 | 23:40
Sevilla a visat Masina germana de fotbal sa trezit la timp

UPDATE, ora 23:40 / Bayern Munchen a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinalele Champions League, după victoria cu 2-1 – vezi aici golurile. Bavarezii au avut un start ezitant şi se credea că Sevilla va mai reuşi o surpriză. Bayern s-a trezit la momentul oportun şi cu noroc s-a impus în deplasare.


UPDATE, ora 20:30 / Se ştiu echipele de start.

SevillaSoria – Navas, Lenglet, Kjaer, Escudero – Pizarro N’Zonzi – Sarabia, Vazquez, Correa – Ben Yedder.

Bayern Munchen: Ulreich – Kimmich, Boateng, Hummels, Bernat – Vidal, Javi Martinez, Thiago Alcantara – Muller, Lewandowski, Ribery. 


UPDATE, ora 18:00 / Clubul FC Sevilla a anunţat că s-au vândut toate biletele pentru partida din această seară. La meciul de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan vor fi prezenţi 2.700 de suporteri ai formaţiei Bayern Munchen.


Sevilla – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. Tehnicianul bavarezilor, Jupp Heynckes, a anunţat în conferinţa de presă că jucătorii Arturo Vidal şi Juan Bernat s-au antrenat normal şi sunt apţi pentru meciul cu Sevilla.

Sevilla – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. ”Echipa de acum seamănă foarte mult cu cea din 2013, atunci când am reuşit tripla. Avem un mare respect pentru Sevilla, este o echipă cu multă agresivitate. Nu ne sperie atmosfera pe care o vor crea fanii. Am jucat în toată Europa, nimic nu ne mai impresionează”, a spus Heynckes.

Sevilla – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. Banega este suspendat

Sevilla – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. De partea cealaltă, Vicenzo Montella, îşi doreşte ca jucătorii săi să o pună în dificultate pe Bayern: ”Trebuie să-i obligăm să joace aşa cum vrem noi. Nu-l vom avea pe Banega, dar sperăm săi recuperăm pe Mercado şi Navas”.

Tags: