Fotbal international

Sevilla forțează transferul lui Julian Draxler înaintea partidei cu CFR Cluj din Europa League

31.12.2019 | 17:58
Sevilla forteaza transferul lui Julian Draxler inaintea partidei cu CFR Cluj din Europa League
ADVERTISEMENT

Julian Draxler nu a impresionat la PSG, campioana din Ligue 1, iar Sevilla, viitoarea adversară a CFR-ului din primăvara europeană, forțează transferul fotbalistului german, cotat de site-urile de specialitate la 30 de milioane de euro.

Sevilla forțează transferul lui Julian Draxler înaintea partidei cu CFR Cluj din Europa League

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a jucat în 8 meciuri pentru PSG în sezonul 2019 – 2020 și a dat două pase decisive, ar oficialii grupării din Franța sunt pregătiți să renunțe la serviciile lui.

ADVERTISEMENT

Astfel, Sevilla dorește să îi dea o mână de ajutor fotbalistului cumpărat de PSG cu 36 de milioane de euro de la VfL Wolfsburg în ianuarie 2017. Spaniolii doresc să-l cumpere de la PSG sau să obțină împrumutul acestuia începând cu pauza competițională din iarnă.

Ardelenii s-ar putea duela cu Draxler

În cazul în care Sevilla va ajunge la un acord cu PSG pentru transferul lui Julian Draxler, atunci mijlocașul în vârstă de 26 de ani ar putea evolua împotriva CFR-ului în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

Partida tur dintre CFR Cluj și Selvilla se joacă pe 20 februarie 2020, iar returul din Spania va avea loc pe 27 februarie 2020. Cele două partide vor fi transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

PSG a plătit pentru Draxler 36 de milioane de euro.

Mijlocașul german a început fotbalul la Rentfort, iar apoi a ajuns la SSV Buer. Pe parcursul anilor a mai evoluat la Schalke 04, VfL Wolfsburg și PSG, formație care a plătit pentru el 36 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Julian Draxler a debutat la echipa națională a Germaniei pe 26 mai 2012 într-un meci amical pierdut în fața Elveției, scor 5-3, pe St. Jakob-Park, în fața a peste 32.000 de spectatori.

Julian Draxler are prezențe și la echipele U18, U19 și U21 ale Germaniei, iar pentru prima reprezentativă a jucat în 51 de meciuri și a dat 6 goluri.

ADVERTISEMENT
  • 30.000.000 de euro este cota lui Julian Draxler, conform transfermarkt.com
  • 126 de meciuri, 20 de goluri și 27 de pase are Draxler la PSG
ADVERTISEMENT
Tags: