Fotbal international

Sevilla – Lazio 2-0 în Europa League! Andaluzii, victorie și calificare lejeră

20.02.2019 | 20:51
Sevilla  Lazio 20 in Europa League Andaluzii victorie si calificare lejera

Partida Sevilla – Lazio se dispută miercuri, de la ora 19.00 și pornește cu o favorită clară. Spaniolii s-au impus chiar la Roma în manșa 1 și au nevoie acum de o adevărată minune pentru a întoarce soarta calificării. Ben Yedder a marcat în minutul 22 în Italia și aproape că le-a curmat speranțele celor de la Lazio. Romanii, cu Ștefan Radu în teren tot timpul, n-au găsit drumul spre gol în tur și elevii lui Inzaghi trebuie să joace totul sau nimic pe arena Ramon Sanchez Pizjuan.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 79: GOOOOOOOOOOOO Sevilla! Pablo Sarabia marchează golul de 2-0 și spaniolii sunt în optimile Europa League.

Min. 71: CARTONAȘ ROȘU Lazio! Se restabilește egalitatea numerică după ce Marusic a văzut direct cartonașul roșu.

Min. 60: CARTONAȘ ROȘU Sevilla! Fran Vazquez a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Min. 20: GOOOOOOOL Sevilla! Ben Yedder deschide scorul după o deviere a lui Strakosha

START DE MECI 

UPDATE, ora 18:20 / S-au anunțat echipele de start.


De altfel, Sevilla – Lazio reprezenta imediat după tragerea la sorți una dintre cele mai așteptate întâlniri. Rezultatul din tur a mai tăiat din elanul fanilor care speră acum la un fotbal perfect al italienilor pentru ca meciul și soarta calificării să nu fie deja rezolvate.

Sevilla – Lazio Live Stream Online pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida Sevilla – Lazio, contând pentru manșa retur a 16-imilor de finală din Europa League se dispută într-un moment în care spaniolii sunt pe locul 4 în La Liga și trag tare pentru o poziție de Champions League la finalul actualei stagiuni. Lazio, în schimb, e abia a 7-a în Serie A. Puteți viziona acest joc fie pe canalul Digi Sport, fie pe Telekom Sport, fie pe Look Plus. Dacă totuși nu puteți vedea meciul la televizor aveți soluția de a accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desfășurarea evenimentelor din meciul de la Sevilla în format LIVE VIDEO.

Sevilla - Lazio, Live Video ora 19:00, Europa League! EL
Sevilla a înscris o dată la Roma și este considerată favorită la calificare

Urmărește Europa League Live Video pe FANATIK.RO

În mod evident casele de pariuri o consideră pe Sevilla formația cu cele mai mari șanse să meargă mai departe. Spaniolii au o cotă de 1.80 pentru victorie și în jocul de pe teren propriu, în timp ce Lazio îți poate aduce aproape de 5 ori fiecare leu mizat pe italieni. Remiza este și ea una destul de bine cotată la 3.60. Întâlnirea este însă una văzută cu șanse frumoase de gol. 1.90 e cota pentru cel puțin 3 goluri înscrise.