Advertorial

Sevilla – Manchester City: pregătiți pentru fiesta?

Azi debutează noul sezon din Liga Campionilor, cu meciurile din grupe. Seara se încheie cu Sevilla – City, când Rakitic & co. atacă poarta lui Ederson
06.09.2022 | 17:15
Sevilla  Manchester City pregatiti pentru fiesta

Forfotă mare pe străzile Sevillei în această seară. Cu mic, cu mare, toți se vor îndreapta spre stadionul Ramón Sánchez Pizjuán din inima orașului. Începe fiesta în Liga Campionilor! Los Sevillistas își vor lua rolul de matadori și vor încerca să facă față cu brio cetățenilor. Iar legenda spune că Haaland & co. atât așteaptă – o provocare. Cine iese învingător din această confruntare?

Deschide un cont la Superbet și bucură-te de Oferta de Bun-Venit!

Statistici și cote pentru SuperMeciul grupei G

Astăzi debutează un nou sezon din Liga Campionilor, odată cu meciurile programate din grupe. De-abia s-a deschis calea către marea finală din Istanbul, însă echipele sunt cu motoarele turate la maxim și vor să „atace” deja un loc pe Stadionul Olimpic Atatürk. Asta înseamnă că nu e timp pentru greșeli și că trebuie calculați bine pașii. Atunci când SuperFormațiile planetei au același scop, câștigul trebuie să fie al celor mai buni dintre cei mai buni.

Debutul meciurilor din grupa G, din care fac parte City, Dortmund, Sevilla și FC Copenhaga, este marcat de partida dintre Dortmund și FC Copenhaga de la 19:45. Seara se încheie cu Sevilla – City, când Rakitic & co. vor porni în pas de flamenco spre poarta păzită de Ederson. E suficient că elevii lui Julen Lopetegui au avantajul de a fi gazde? Se pare că Cetățenii vin în Sevilla ca la ei acasă: ultima partidă jucată de cele două formații aici, în noiembrie 2015, s-a încheiat cu 3-1 pentru oaspeți.

Verifică aici cotele Superbet pentru Sevilla – Manchester City!

În raport cu Sevilla, City pare o veritabilă armată. Valoarea totală de piață a britanicilor este de aproape 5 ori mai mare decât a Sevillei, depășind 1 miliard de euro. Dacă ar fi să comparăm și cei mai scumpi jucători ai echipelor, valoarea de 25 de milioane de euro a lui Youssef En-Nesyri pălește în comparație cu cele 150 de milioane pe care ar trebui să le plătească echipele ce și-l doresc pe Haaland.

City este favorita clară a partidei din această seară, având cota 1.35 la victorie (față de 8.50 pentru  Sevilla). Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici și Sevilla poate crea oricând o surpriză, dar trebuie avut în vedere că ochii lui Pep Guardiola și ai întregii sale echipe pândesc demult trofeul Ligii Campionilor. City nu are niciun trofeu în cea mai prestigioasă competiție continentală intercluburi. Și, câteodată, frustrarea e cel mai bun combustibil pentru victorii răsunătoare.

Partida dintre Sevilla și Manchester City beneficiază de SuperAvantaj! Dacă favoriții tăi se distanțează în orice moment la două goluri, indiferent de rezultatul final, pariul tău devine verde.

Află tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Echipe probabile

Sevilla: Bono; Navas, Nianzou, Fernando, Acuna; Jordan, Rakitic, Delaney; Lamela, Gomez; En-Nesyri

Manchester City: Ederson; Cancelo, Dias, Akanji, Ake; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Haaland, Grealish

#GoSuper #LigaCampionilor