Medicii l-au scos din sărite pe Mourinho! Ce l-a enervat pe antrenorul “diavolilor”

Razvan Nicolae    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
22/02/2018, 07:58
Medicii l-au scos din sărite pe Mourinho! Ce l-a enervat pe antrenorul “diavolilor”

Manchester United a obţinut o remiză pe terenul celor de la Sevilla, scor 0-0, iar soarta calificării se va decide pe “Old Trafford”. În minutul 17 al meciului jucat pe “Ramon Sanchez Pizjuan”, Jose Mourinho a fost nevoit să facă prima schimbare. 

Ander Herrera a suferit o accidentare şi a făcut semne către banca de rezerve pentru a fi schimbat. Antrenorul portughez l-a intodus pe teren pe Paul Pogba, iar la finalul partidei i-a criticat pe medicii clubului, care l-au anunţat că internaţionalul spaniol a fost recuperat 100% după ce a lipsit la ultimele trei meciuri ale “diavolilor” din cauza unor probleme medicale.

Derby cu Chelsea după Sevilla – Manchester United 0-0

“Cred că este vorba de o accidentare urâtă. A avut mici probleme care l-au scos din lot pentru ultimele meciuri, dar medicii mi-au spus că este 100% pregătit să revină încă de sâmbăta trecută. Nu l-am folosit atunci ca să-l protejăm, dar se pare că nu era deloc pregătit să revină. În niciun caz nu a fost vorba de 100%”, a declarat Jose Mourinho.

Accidentarea lui Ander Herrera îi dă peste cap planurile lui Jose Mourinho pentru următorul meci. Manchester Unitd va juca duminică, 25 februarie, de la ora 16:05, cu Chelsea în etapa a 28-a din Premier League. 

Închide ×